Prvi crnogorski petnaestodnevni Magazin

Treći broj u prodaji od 31. marta

Predstavljamo vam treći broj prvog crnogorskog petnaestodnevnog Magazina koji je u prodaji od 31. marta. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran  na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Prvi crnogorski petnaestodnevni Magazin

Gost ovog broja Magazina je poznati beogradski glumac Vojislav Brajović koji govori o profesiji, porodici i djetinjstvu koje je provodio u Kosiću nadomak Danilovgrada. Za Magazin govori i legenda glumačke scene prostora ex Jugoslavije i dobitnica nagrade „Žanka Stokić“ Mira Banjac, sarajevska pjevačica sevdalinki Amira Medunjanin...

Ko usvaja djecu iz Crne Gore tema je kojom su se bavili novinari Magazina, a ekipa je bila u posjeti glumcu Branku Iliću i sa njim i njegovom porodicom razgovarala o poslu, vaspitanju djece, seriji „Budva na pjenu od mora“...U rubrici „ U ogledalu“ rukometašica Katarina Bulatović objašnjava zašto je srećna što se vraća u „Budućnost“. Novinarka Magazina boravila je nedavno u Monaku i impresije ovom kneževinom pretočila u putopis pod naslovom „Dijamant na Azurnoj obali“. Treći broj Magazina donosi i modnu priču o 120 godina časopisa „VOG“, autorske tekstove stalnih saradnika, dr Jovice Dostinića, psihologa-seksologa, psihološkinje Zorice Minić, pedijatra dr Vjere Janković. Uz sve navedeno u svakom broju Magazina su i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon. Takođe, u prilici su da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara i osvoje vrijedne nagrade.

Podsjećamo da je Magazin kao dodatak dnevnom listu Pobjeda više od deset godina bio prisutan na medijskoj sceni Crne Gore. Magazin kao posebno izdanje nudi,  vizuelno i koncepcijski, kvalitet više čitaocima.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.