Osmi broj Magazina u prodaji od 9. juna

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam osmi broj Magazina koji je u prodaji od 9. juna. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Osmi broj Magazina u prodaji od 9. juna

Gost Magazina je glumac i producent Milutin Mima Karadžić koji govori o profesiji, privatnom životu i regionalnom uspjehu serije „Budva na pjenu od mora“. U intervjuu rediteljka, dramaturškinja i spisateljica iz Srbije Jelena Bogavac govori, između ostalog, o svakodnevnici , blogu koji piše, produkciji i performansima koje radi sa sestrom.  Pjevač Bojan Marović kaže za Magazin da „ne juri karijeru i novac, već nastoji da održi jedan stabilan ritam“.  

U rubrici „Porodična priča“ gost je Dejan Damjanović, fudbalski reprezentativac Crne Gore sa suprugom i djecom. Oni pričaju o životu u Koreji, vaspitanju djece i planovima za budućnost . Zašto je sujevjerje opstalo u 21. vijeku-tema je kojom su se bavili novinari Magazina. U rubrici „U ogledalu“ gost je Rambo Amadeus koji, pored ostalog, ističe da je „najteže biti pop u svom selu“.  Saradnice Magazina bile su u Dablinu  i impresije ovim gradom pretočile u putopis pod naslovom „Dobra zabava na ostrvu“. Magazin objavljuje i priču nastavnice Dijane Laković iz Podgorice pod naslovom „Snagu sam dobijala u zagrljaju sina“ koja govori o borbi s karcinomom dojke.

Osmi broj Magazina donosi i autorske tekstove stalnih saradnika Magazina: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina su i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kako osvježiti uvenulu zelenu salatu

RECEPT
DANA

Šnicle u jogurtu

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.