Bosanskohercegovački brend Violeta svojim proizvodima suvereno osvaja tržišta regije

Sponzorisana objava

Vodeći bosanskohercegovački brend u proizvodnji higijenskih potrepština potvrdu za kvalitet svojih proizvoda dobio je i od strane samih potrošača, što predstavlja najveće priznaje koju neka kompanija može dobiti za kvalitet koji nudi.

Bosanskohercegovački brend Violeta svojim proizvodima suvereno osvaja tržišta regije

U izboru za „Proizvod godine“ kojeg je već šestu godinu za redom organizovao najposjećeniji ženski portal žena.hr u komšijskoj Hrvatskoj, više od 25 000 čitalaca je imalo priliku da bira proizvode za koje smatra da su najbolji iz segmenta roba široke potrošnje.

Violeta Water care dječje vlažne maramice s 99% vode i ekstraktom nordijske kupine prepoznate su  i izabrane od strane potrošača kao najbolji proizvod  u 2017. u kategoriji Dječja njega i higijena.

Na izvrsnom drugom mjestu u svojim kategorijama našli su se i Violeta higijenski ulošci te Teta Violeta omekšivači za rublje, ostavivši tako i neke jake internacionalne brendove iza sebe.

Iz Violete poručuju da je njihov fokus kontinuirano razvijanje i unapređenje kvaliteta proizvoda, tehnologije i znanja i da su sretni kada je to prepoznato od strane potrošača.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.