Gostujući blog: LJILJA I ZBILJA

Med2 contour DRUGI TRETMAN

Dođe i ovaj ponedjeljak. Jeste da je vrijeme između dva ponedeljka (čitaj:dva tretmana) prošlo uz veliki broj šarenolikih aktivnosti, ali priznajem da sam bila užasno nestrpljiva da odradim drugi Med2 contour tretman.

Gostujući blog: LJILJA I ZBILJA

Nakon prvog tretmana osjećala sam promjene u organizmu, nešto se dešavalo. Bila sam žedna više nego obično. Trodnevnu ishranu na bazi isključenja ugljenih hidrata sam poštovala čak i dan više. Bila sam ubijeđena da su se masne naslage na stomaku smanjile u periodu između dva tretmana. Mira mi je najavila da može da se desi osjećaj blage upale mišića, izazvan snažnim povlačenjem tkiva vakum-glavom aparata. To se i desilo i trajalo je jako kratko. Već drugi dan sam zaboravila na to.

Današnji tretman bio je zakazan za 10 sati. Stigla sam na vrijeme i malo sačekala u predivnom ambijentu Platinum Beauty salona, nakon čega sam pozvana u poznatu prostoriju. Rekla bih da je i Mira bila nestrpljiva da nastavimo sa tretmanom i pratimo promjene koje se dešavaju. Uz ćaskanje o svakodnevnim temama, tretman brže ide. Procedura je ista. Otvaranje limfnih čvorova, rad na jednoj polovini stomaka, drenaža, rad na drugoj polovini stomaka, drenaža. Bitno je izdržati peckanje. Bitno je sarađivati sa Mirom. Ona prati koliko se koža zagrijala, koliko je crvena, a ja dajem signal u kojoj mjeri me pecka i do koje mjere mogu da izdržim. Bitno je naći mjeru da se neprijatnost svede na minimum. Mislim da smo to i ostvarile.

Pauza za čaj. Primjećujem da Miri nekako lakše ide prelaženje aparatom preko mog tijela. Prošli put je bilo vidno da joj treba snaga dok povlači glavu med contour aparata po mom stomaku. Danas je bilo prilično laganije. Potvrdila mi je da je tako, uz objašnjenje da je stomak sada mnogo mekši i da joj je puno lakše da radi tretman.
Popila sam čaj i nastavili smo tretman. Legla sam na stomak i odradili smo leđa i bokove. Mnogo je laganije raditi zadnji dio. Manje pecka, skoro ga i ne osjetim. Na kraju drenaža i to je to. Kraj tretmana.

Užurbano ustajem, dižem ruke namještajući se u položaj za mjerenje. Uzbuđenje raste, više ne tako stidljivo i tiho, jer, poslije iskustva sa prvim tretmanom, više vjerujem u uspjeh narednih. Prilikom prvog tretmana Mira je primijetila neke biljege na mom tijelu koji su joj poslužili kao tačke preko kojih prelazi santimetrom kada mjeri obime, kako bismo bile sigurne da će uvijek mjeriti na istom mjestu. Dobra taktika, jer činjenica je da santimetar može da ide malo gore, malo dolje i da se rezultat relativizuje... Ali, i to smo riješile.

OPALA! Nakon ovog tretmana gornji stomak se smanjio za 2 cm, srednji za 1 cm, a donji za 1,5 cm! Ako saberemo sa prvim tretmanom, imamo ukupni rezultat od -3,5cm za gornji, -3cm za srednji i -2,5 za donji stomak. Zadovoljna. Baš. Nastavljam sa režimom ishrane bez ugljenih hidrata naredna 72 sata i radujem se idućem ponedjeljku. Ako ovako nastavimo, ponedjeljak će postati moj najdraži dan u sedmici :)

Javljam se. Možda za 7, a možda i za 14 dana, vidjeću.

Stay tuned.

Evo kako je sve počelo i kako je bilo na prvom tretmanu.


Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Skratite vrijeme peglanja na pola

RECEPT
DANA

Quesadillas

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.