"Čudni" stolovi

"Čudni" stolovi

Kada prvi put ugledate ove čudne stolove, ne možete da se ne zapitate kako ljudima uopšte padaju na pamet ovakve ideje. Bilo da su ove ideje rodjene iz osnovne potrebe ili samo da bi nas estetski fascinirale, ovi stolovi jednostavno ne mogu ostati  neprimjećeni i prosto ne možete da ih ne  pokažete drugima.
Slijedi niz jedinstvenih i multifunkcionalnih stolova, od kojih su neki zaista inventivni i zaslužuju mjesto na tržištu. Ne samo da su stilizovani i moderni, koliko i čudni, nego su neki i vrlo praktični.

Hodajući sto je dizajnirao Wouter Scheubin. Ovaj sto stvarno  hoda kada ga gurate ili vučete... ali, kako estetski izgleda sto sa svom tom mehanikom koja je ispod njega?

Postoji istočnjačko vjerovanje da male promjene u životu pojedinca mogu da utiču na društvo, kao  što je “ripple” effect (efekat “talasića”). Ovo  je dizajnere Jeonghwa Seo & Hannu Chung inspirisalo da stvore ovaj sto.

Spojite ova dva komada puzzle slagalice da biste dobili ovaj stvarno neobičan sto.

Za sve frikove za video igrice, predstavljamo The Playstation Controller Coffee Table, dizajiran od Mark M.

Napravljen je od iverice, slaganja furnira na furnir i to sve u slobodno vrijeme jednog studenta.

Ova levitirajuća kocka u vidu stola sadrži 64 kocke koje niti se dodiruju medjusobno, niti dodiruju pod.  Iznenadjujuće je šta magnetizam i neka stara dobra čelična žica mogu uraditi.

“Brag” Diamond Cut Coffee Table napravljen je od Corian-a... Izgleda kao da prkosi gravitaciji.

Dizajner Nenad Kostadinov stvorio je “Curved table” sa rotirajućim fiokama.      

Putni  sto za piknik ne može biti praktičniji i pametniji od ovoga...Picnic Table

I na kraju za vas koji imate različitih visina u vašem porodičnom stablu, ovaj sto se prilagodjava vašoj visini. Samo, pazite... ne stavljajke ništa tečno i što bi moglo da se prolije na vrh!

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.