Sunčane Igrarije donijele radost

Veliki broj mališana uživao u omiljenoj manifestaciji

U subotu je u podgoričkom šoping molu Delta City bilo vrlo veselo i razigrano. Tokom cjelodnevnog, veoma bogatog i zanimljivog programa manifestacije Sunčane igrarije, koju je organizovala agencija Memento marketing i komunikacije, mališani svih uzrasta su se takmičili, edukovali, igrali, maštali, pjevali, plesali, maskirali se i tako, na najveseliji način, proslavili početak proljeća.

Sunčane Igrarije donijele radost

U okviru programa organizovano je 14. izdanje Sunčane Violeta puzijade, popularnog takmičenja u puzanju, u toku kojeg je nastupilo 90 beba.

Najbrža beba 14. crnogorske puzijade je David Stanišić koji je stazu prepuzao za 7 sekundi i 52 stotinke. Rekord puzijade nije oboren pa je Bogdan Iković još uvijek rekorder sa vremenom 4 sekunde i 16 stotinki.

Pobjednici 14. crnogorske puzijade su: Džan Lekić, Andrija Filipović, Teodora Striković, Kristina Zečević, Sara Mihailović, Lazar Božović, Sofija Drobnjak, Melina Rebronja, Vasilije Radulović, Helena Kecojević, David Stanišić, Mina Karadžić, Milica Bojanović, Ema Mušević i Damjan Kovačević.

 

Nakon prvog dijela puzijade mališane je zabavljao popularni dječiji animator Žarko Stanišić. Mališani su se oprobali u raznim igrama, vježbali koncentraciju, pamćenje i koordinaciju pokreta, a u pojedinim igrama su im se pridružili i roditelji.

Tokom dana su organizovani i drugi zabavni sadržaji. Animatori PG su organizovali vesele radionice Klikeranje i Proljećni kućerak mašte, NVO Dama je organizovala set radionica Glasam za druženje i lijepo ponašanje dok je Dr Pavlović organizovao nagradnu foto radionicu 70 godina čiste ljubavi. Logopedski centar Higa Logos je organizovao logopedske radionice, a Imlek kreativnu radionicu Budi dijete uz Imlek. Sa mališanima i njihovim roditeljima su se družili i: Nutrino, Oral B, Oblak i sunce, Idea, Donut Time, Lino, Zewa i Leader Kids.

 

 

U okviru popodnevnog programa održan je drugi dio takmičenja u puzanju, a onakon toga mališani su uživali u muzičko-plesnom zabavnom programu. U muzičkom dijelu programa nastupili su solisti hora Zvjezdice: Una Stanković, Ana Vujošević, Anja Mugoša, Milica Rakočević, Anja Blagojević, Iskra Dedivanović i Aleksandar Knezović dok su se u plesnom dijelu predstavili najmlađi plesači plesnog kluba Sonrisa Podgorica.

 Na kraju programa ovogodišnjeg izdanja Igrarija, organizovana je tematska fešta pod maskama, Rascvjetani maskenbal. Tema maskenbala je bila Rascvjetavanje proljeća, a predstavilo se 60 djece. O najboljim maskama je odlučivao tročlani žiri koji su činile: Anica Vujadinović, novinarka i osnivačica nevladine organizacije Blago djeci, Mirjana Marsenić Vujović, slikarka i profesorica u QSI International School of Montenegro i Amila Rastoder, voditeljka dječije radio emisije Radoznalica na Radiju Crne Gore.

Za najoriginalniju masku proglašena je maska koju je nosio Vuk Šestović, najkreativniju masku imala je Ena Ramović, najveselija maska je bila Katarina Naunović, najmlađi učesnik je bio Vedran Bošković, a specijalna nagrada žirija je dodijeljena Milici Bogdanović i Slavici Krstevskoj.

Tokom maskenbala djecu su zabavljali Animatori PG, a nagrade su obezbijedili: Leader Kids, HiPP, KidsLand, Donut Time, Lino lada, i Imlek.

 Foto: Jovana&Đorđe Photography

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.