Navalite na kokice, dijetalne su

Navalite na kokice, dijetalne su

Da li su kokice dijetalna hrana? Definitivno, ali samo ako nisu premazane raznim dodacima poput putera, karamela ili čokolade. Sve kupovne varijante koje sadrže dodatni šećer su prepune nepotrebnih kalorija. Ako kupujete one za mikrotalasnu pećnicu, ipak provjerite njihov sastav, da se ne bi potkrao neki od sastojaka koji goji.

Ako kupujete kukuruz kokičar na pijaci, i spremate kokice na tradicionalan način, nećete imati nikakvih problema. Možete kokice slobodno smatrati dijetalnom hranom. Zgodne su za večernje čarolije ispred televizora, čak i kao zamjena za lagani ručak tokom dana. Potrebno je puno vremena da se smaže velika zdjela kokica, što će vam odvratiti pažnju sa grickanja nečeg puno kaloričnijeg. A i zasitiće vas dovoljno, tj. vaš želudac će poslati vašem mozgu signal da je pun, tako da ćete odložiti uzimanje narednog obroka.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Pica pogača

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.