10 beauty trikova za jesen

Nakon što se završi dugo toplo ljeto pripremamo topliju garderobu kako bismo zagrijali tijelo. Isto tako naša koža i kosa zbog vjetra, hladnoće i manjka vlage u vazduhu trebaju novu 'odjeću' za jesen. Evo nekoliko beauty trikova.

10 beauty trikova za jesen

1. Potamnite kosu

Tamnija kosa lakše se održava u hladnijim razdobljima i manje se isušuje. Takođe ljepše i toplije izgleda dok se presijava na vrućoj svjetlosti iz kamina.

2. Hidratantna krema

Možda ljeti niste toliko koristili kremu, pogotovo hidratantnu. Ali sa početkom jeseni vratite se u rutinu i izdašno nanosite kremu na lice. Što hranjivija, to je bolja.

3. Krema za sunčanje

Iako je ljeto gotovo, kreme sa zaštitnim faktorom ne služe samo kao zaštita od sunca, zato - nastavite ih koristiti jer štite od hladnoće i vjetra. Koža će vam biti zahvalna i mekana, a i manje će se isušivati.

4. Maske za kosu

Jednom nedeljno dok perete kosu stavite i masku kako biste spriječili isušivanje. Pri svakom pranju nanesite i veću količinu regeneratora.

5. Manikir

Omogućite sebi manikuru sa finim zaštitnim slojem za nokte. Ako se dvoumite između manikira i pedikira, jesenji je odabir njega noktiju na rukama.

6. Piling

Potrebno je skinuti mrtvu kožu koja se gomilala tokom ljeta. Zato se pilingujte češće kako biste došli do mekane mlade kože.

7. Balzam za usne

Nanosite, nanosite i nanosite! Balzam je jedini spas za osjetljive usne u hladnim danima.

8. Rumenilo

Iako rumeni obrazi često simbolizuju šareno i toplo ljeto, malo rumenila dobrodošlo je u tmurnim zimskim danima. Bez pretjerivanja, naravno.

9. Kratki nokti

Kako biste ih lakše održavali i sprječavali pucanje, za jesen odaberite kratke nokte.

10. Krema za ruke

Njegujte ruke jer su izložene konstantnim naletima topline i hladnoće. Nanosite kremu barem tri puta na dan.

 

Izvor : she.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Paradajz

RECEPT
DANA

Slatka pileća marinada

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.