Parafinsko pakovanje za ruke i noge

Parafinsko pakovanje za ruke i noge

U posljednjih nekoliko godina jedan od najboljih tretmana za suvu i ispucalu kožu ruku i nogu je parafinsko pakovanje. Iz tog razloga, većina kozmetičkih salona u svojoj ponudi ima baš ovaj tretman. Koža tretirana parafinom je dubinski hidrirana i osvježena. Parafinsko pakovanje se posebno preporučuje osobama koje su često u dodiru sa hemijskim sredstvima, vodom kao i osobama koje imaju prirodno suvu kožu.

Parafinsko pakovanje zagrijava tretirano područje, zbog čega ima povoljno dejstvo na kosti  i krvne sudove. Stoga ga preporučujemo i osobama koje imaju problema sa cirkulacijom ili reumom.

Tretman započinje pilingom, zatim se ruke ili noge stavljaju u parafin gdje ostaju narednih petnaest do dvadeset minuta. Nakon toga slijedi masaža tretiranog dijela. Postignuti rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana.

Parafinsko pakovanje možete raditi jednom nedeljno ili po želji. Ovaj tretman vam preporučujemo uz manikir ili pedikir za potpuni užitak i najbolje rezultate.

Hair and cosmetics studio Mesh
Vuka Karadžića 27, Podgorica
mob: 067 384 385,  069 606 924

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da bijeli luk sačuvate od klijanja...

RECEPT
DANA

 Pržene ćuftice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.