Sajam kućnih ljubimaca Pet&Vet ovog vikenda u podgoričkoj Delti

U podgoričkom šoping molu Delta City ovog vikenda biće organizovan prvi sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, pod nazivom Pet&Vet.

Sajam kućnih ljubimaca Pet&Vet ovog vikenda u podgoričkoj Delti

Sajam organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, a osnovni cilj je promocija ponude vezane za kućne ljubimce, promocija udomljavanja pasa i mačaka kao i promocija odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimcima. Sajam ima i edukativni karakter pa će posjetioci imati priliku da razmijene iskustva sa vlasnicima kućnih ljubimaca, posavjetuju se sa stručnim licima, ali i učestvuju u zanimljivim pratećim sadržajima.

„Pet&Vet je prvi događaj ove vrste kod nas pa možemo reći da će ljubitelji i vlasnici kućnih ljubimaca imati jedinstvenu priliku da se na jednom mjestu upoznaju sa ponudom dostupnom na našem tržištu, kupe opremu, igračke, hranu i kozmetiku po povoljnim cijenama, ali i saznaju nešto novo iz oblasti njege i brige o kućnim ljubimcima. Slogan sajma je “Jer se ljubimci vole” i upravo je to odgovor na pitanje zašto smo odlučili da organizujemo ovakav događaj. Želja nam je i da onima koji razmišljaju da postanu vlasnici kućnih ljubimaca pružimo priliku da čuju iskustva vlasnika pa smo na facebook stranici Pet&Vet organizovali nagradni konkurs “Upoznajte mog ljubimca” na koji je stigla 31 prijava. Fanovi stranice do četvrtka u 22 časa „lajkovanjem” biraju 10 finalista koji će u nedjelju u 19 časova, pred tročlanim žirijem u Delti održati petominutne prezentacije i prisutnima predstaviti svoje ljubimce. Tri vlasnika koje žiri proglasi najboljim osvojiće pakete proizvoda za svoje ljubimce, koje su obezbjedili Neregelia, Pet šop Gileki, ZOO Market i Happy Dog, a organizator će pobjednicima i svim učesnicima uručiti diplome i zahvalnice”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Tokom sajma biće upriličeni i zanimljivi prateći sadržaji tokom kojih će najmlađi, ali i oni malo stariji, moći da čuju mnogo korisnih informacija i zanimljivosti o kućnim ljubimcima, ostvare popuste i dobiju poklone, ali i udome ljubimce.

“Naši gosti biće članovi nevladinih organizacija Ruka-Šapi i Spas koji će tokom dana biti na raspolaganju svim posjetiocima koji budu zainteresovani da saznaju nešto više o udomljavanju pasa i mačaka, ali i o brizi o ovim ljubimcima. NVO Spas će u subotu, u terminu od 17 do 20:30, organizovati akciju udomljavanja mačića, a NVO Ruka-Šapi će u istom terminu u nedjelju organizovati akciju udomljavanja štenaca pa će to biti prilika da posjetioci sa sajma odu sa novim ljubimcem”, dodala je Knežević.Najmlađi posjetioci sajma imaće priliku da učestvuju u nagradnoj igri “I ja želim ljubimca” koja će tokom sajma biti organizovana u kreativnom kutku. U ovoj nagradnoj igri biće proglašena 2 pobjednika, u subotu u 18 i u nedjelju u 19 časova, a oni će na poklon dobiti po ljubimca kojeg su obezbjedili ZOO Market i organizator sajma.

Učesnici prvog sajma kućnih ljubimaca Pet&Vet su: ZOO Market (MBM PRO d.o.o), Versele-Laga (Stratus d.o.o), Pet šop Gileki, Mars Pet Care (Neregeila doo), Happy Dog, Vrtni centar Kalia - Sve za kućne ljubimce, Kuće za ljubimce, NVO Spas i NVO Ruka-Šapi.


Radno vrijeme sajma je od 10 do 22 časa.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.