Održan Pet&Vet 2019: Proglašeni najponosniji vlasnik, najodgovorniji vlasnik i najsimpatičniji ljubimac!

U petak i subotu, 8. i 9. novembra, u podgoričkom šoping molu Delta City je održan peti sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, Pet&Vet. Na zadovoljstvo vlasnika i ljubitelja kućnih ljubimaca, organizator, agencija Memento marketing i komunikacije, peti put je okupio prodavce i distributere hrane i opreme za kućne ljubimce i institucije i nevladine organizacije koje promovišu odgovorno vlasništvo i udomljavanje pasa.

Održan Pet&Vet 2019: Proglašeni najponosniji vlasnik, najodgovorniji vlasnik i najsimpatičniji ljubimac!

Sajam je protekao u predivnoj atmosferi. Zadovoljni smo zbog velikog interesovanja za udomljavanje štenaca, ali i za ponudu učesnika. Za vrijeme sajma je udomljeno dvanaest štenaca, a vjerujemo da će narednih dana taj broj i porasti jer je dosta posjetilaca izrazilo interesovanje i ostvarilo kontakt sa predstavnicima nevladinih organizacija koje udomljavanje rade tokom cijele godine. Tokom sajma udomljavanje su organizovale nevladine organizacije Spas, Ruka šapi i Kuća životinja, a posebno iznenađenje nam je priredila veterinarska ustanova Montvet koja je odlučila da prvih pet udomitelja na poklon dobije vrijednu nagradu, besplatnu vakcinu protiv lajšmanije za svog ljubimca“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento.

Tokom sajma su organizovani i zanimljivi prateći sadržaji. Posjetioci su imali priliku da učestvuju u nagradnoj igri, u okviru koje su, oba dana sajma, osvojili poklone koje su obezbijedili Happy Dog, Vrtni centri Kalia i Pet Vet centar.

Tokom sajma je promovisana kampanja za odgovorno držanje pasa Drug iz snova, a bez krova” koja ukazuje na važnost bolje informisanosti i edukacije o temi napuštenih pasa sa fokusom na odgovorno vlasništvo. Kampanju implementira Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove uz podršku veterinarske inspekcije, veterinarskih ambulanti, nevladinih organizacija, opština i projekta koji finansira EU pod nazivom Podrška veterinarskom sektoru Crne Gore”.

U okviru programa sajma u subotu veče je održano finale nagradnog konkursa „Upoznajte mog ljubimca" u toku kojeg su se predstavili odgovorni vlasnici: Katarina Vujović, Milica Pejović, Nina Šćepanović, Ivan Fazo, Brajan Adžić, Anja Gardašević, Daliborka Rešetar, Milena Vasović, Dejan Lazović i Darija Vulić. Finalisti su nastupali pred žirijem, u čijem sastavu su bili Milica Đikanović iz NVO Ruka šapi, Mirko Terzić iz NVO Spas i Boris Malidžan, predstavnik Vrtnih centara Kalija. Titula Najponosniji vlasnik dodijeljena je Dejanu Lazoviću, titulu Najbrižniji vlasnik zaslužila je Daliborka Rešetar, a titulu Najsimpatičniji ljubimac ponio je zec Sreten kojeg je predstavila porodica Fazo.

Žiri donosi odluku

Najponosniji vlasnik Dejan Lazović

Najbrižniji vlasnik Daliborka Rešetar

Najsimpatičniji ljubimac zec Sreten sa porodicom Fazo

Finalisti

Pobjednici su osvojili i poklone koje su obezbijedili Montvet, Happy Dog i Vrtni centri Kalija, a svim učesnicima finala su dodijeljene zahvalnice za učešće i pokloni koje je obezbijedio Montvet.

Posjetioci su tokom sajma imali priliku da se posavjetuju sa stručnim osobljem privatne veterinarske ustanove Montvet koji su organizovali veterinarsko savjetovalište.

Učesnici petog sajma Pet&Vet bili su su: PVU Montvet, PetVet Centar, Happy Dog, Vrtni centar Kalia, Kuće za ljubimce, Uprava za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Crne Gore, NVO Spas, NVO Ruka-šapi i NVO Kuća životinja.

Više informacija o sajmu se može pronaći na Facebook stranici Pet&Vet i Instagram nalogu @petvetcg.

 

Izvor: Agencija Memento

Foto: Đorđe Cmiljanić

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.