21. i 22. novembra u Podgorici sajam ljubimaca Pet&Vet

Tokom vikenda, 21. i 22. novembra, u podgoričkom šoping molu Delta City biće organizovan prvi sajam opreme, hrane, kozmetike i njege za kućne ljubimce, pod nazivom Pet&Vet

21. i 22. novembra u Podgorici sajam ljubimaca Pet&Vet

Sajam organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, a osnovni cilj je da se u dva dana na jednom mjestu predstavi i ispromoviše kompletna ponuda vezana za kućne ljubimce.

„S obzirom na to da je ovo prvi put da se sajam ovog tipa organizuje u Delti, odlučili smo da uslovi učešća budu vrlo povoljni pa pozivamo sve zainteresovane pet šopove, veterinarske ambulante, grumere, uvoznike i distributere hrane za kućne ljubimce, klubove, udruženja, azile i uzgajivače životinja da nam se do 10. novembra jave na telefon 069 38 38 58, putem mail adrese office@memento.co.me ili facebook stranice Pet&Vet i prijave se za učešće. Želja nam je da okupimo najbolje na našem tržištu kako bismo vlasnicima kućnih ljubimaca, ali i onima koji to planiraju da postanu, obezbjedili kvalitetnu ponudu i pružili mogućnost da na jednom mjestu saznaju sve što ih interesuje o ovoj temi“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Tokom sajma biće organizovani i zanimljivi prateći sadržaji koji će biti prilika da najmlađi, ali i oni malo stariji, dobiju mnogo informacija o kućnim ljubimcima, ostvare popuste i osvoje nagrade, ali i udome ljubimce. Poseban fokus biće stavljen na edukaciju vezanu za brigu o kućnim ljubimcima i to uz detaljne instrukcije stručnih lica koji će građanima, a posebno roditeljima i djeci, davati savjete o njezi, ali im i predočiti šta sve podrazumijeva vlasništvo nad kućnim ljubimcem.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.