Šestogodišnjem dječaku Petru iz Podgorice potrebna je naša pomoć!

Šestogodišnjem dječaku Petru iz Podgorice potrebna je naša pomoć! Petru je neophodan novac kako bi otišao na liječenje u inostranstvo gdje treba da bude obavljena transplantacija matičnih ćelija.

Šestogodišnjem dječaku Petru iz Podgorice potrebna je naša pomoć!

Ukoliko želite da pomogne šestogodišnjem Petru, pošaljite praznu poruku iz m:tel mreže na broj 14778 (ovaj broj je u funkciji od ponoći) i time ćete donirati novac u vrijednosti od jednog eura za njegovo liječenje u Njemačkoj.

Takođe, Petru možete pomoći i uplatom na žiro račun 550-0110100014955-15 u Societe Generale Montenegro banci. 

Budimo humani i pomozimo Petru i njegovoj porodici.

Petrovo sjutra zavisi od naše humanosti!

Šestogodišnji Petar Milošević sa dijagnozom autizma i psihomotorne retardacije, koji se nalazi na liječenju u Beogradu, ima šanse za izliječenje transplantacijom maticnih ćelija. Šansa za Petrovo liječenje i izliječenje, pronađena je na evropski priznatoj klinici u Njemačkoj.

Sama operacija presađivanja maticnih ćelija kosta oko trideset hiljada eura, što prevazilazi materijalne mogućnosti Petrove porodice jer se on liječi godinama unazad.

Da šestogoišnji Petar nije sam, svakodnevno potvrđjuju i oni mali, ali ljudski veliki gestovi. Prijatelji,poznanici, pojednici koje je dodirnula priča o Petru, firme, banke... svako u skladu sa svojim mogućnostima odmah su dali podršku, što daje nadu da se može doći do cilja.

U utorak, 20 maja u podgoričkom lokalu "Dr. Brajer" održaće se humanitarna žurka pod nazivom "Svi za Petra",a prihod od te večeri bice uplaćen na njegov žiro racun U pripremi je i humanitarni koncert koji će se, planirano je, održati na Stadionu malih sportova pod Goricom na kojem će, kako se očekuje, za Petra pjevati i svirati brojna imena crnogorske muzičke scene.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.