U martu akcija Podijelimo, jer zajedno možemo više

U martu akcija Podijelimo, jer zajedno možemo više

Udruženje Roditelji organizovaće 9. marta humanitarnu akciju pod nazivom Podijelimo, jer zajedno možemo više, u šoping molu Delta city, u toku koje će prikupljati korištenu, očuvanu garderobu i obuću za djecu iz porodica lošije materijalne situacije.    

Zainteresovani građani će moći da donesu prikupljenu garderobu i obuću u toku cijelog radnog vremena šoping mola Delta City, od 10 do 22 sata, i na taj način pomognu drugim roditeljima i njihovoj djeci.
Istog dana, ali u terminu od 9 do 13 sati, biće otvorene sve opštinske organizacije Crvenog krsta, izuzev u Podgorici, u kojima će građani iz ostalih opština moći da doniraju garderobu i obuću za djecu. Crveni krst se odazvao pozivu udruženja Roditelji da se uključi u ovu humantarnu akciju i njihovoj centrali će biti proslijeđen dio prikupljenih donacija nakon završetka akcije.

Udruženje Roditelji je i prošle godine organizovalo ovu akciju, u toku koje je prikupljena velika količina garderobe i igračaka, a koja je kasnije podijeljena pojedinim centrima za socijalni rad i organizacijama Crvenog krsta.

Ove godine u udruženju su odlučili i da pozovu roditelje i porodice kojima je ovakva vrsta pomoći potrebna, a na osnovu pristiglih poziva biće napravljen spisak koji će imati prioritet u raspodjeli prikupljenog. Na tom spisku biće i porodice kojima udruženje Roditelji pomaže od ranije i koje su se u toku godine same javljale.

 

Svi zainteresovani mogu da se obrate putem telefona  +382 67 60 00 87 ili mailom podijelimo@roditelji.me.  

U sortiranju i pakovanju donirane garderobe i obuće udruženju Roditelji će pomoći članovi Volonterskog kluba Gimnazije „Slobodan Škerović“. Udruženje poziva i ostale organizacije i pojedince koje žele da se uključe u prikupljanje, ali i sortiranje i pakovanje garderobe i igračaka, da im se pridruže.

Partneri udruženja Roditelji u ovoj humanitarnoj akciji su Delta city i Crveni krst Crne Gore.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Četkice za šminkanje...

RECEPT
DANA

Pljeskavica punjena feta sirom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.