Ponovo se dešava! Gledate li novi serijal Twin Peaks?

Piše: Sandra Jojić

Šta raditi vikendom u ove letnje dane? Predlažem -pitu sa trešnjama,  jaku kafu, zamračene roletne i kao glavni dodatak HBO GO... Dovoljna je bila samo muzika da me vrati u vreme srednje škole...I kultno pitanje -Ko je ubio Loru Palmer?

Ponovo se dešava! Gledate li novi serijal Twin Peaks?

A po čemu vi pamtite TWIN PEAKS? Ja po agentu Cooperu i "prokleto dobroj kafi".

 

Sve je bilo pre skoro četvrt veka. A sada ponovo. I epizode kultnog serijala Dejvida Linča dostupne su vam na HBO GO.
Pošto sam odgledala četiri nove epizode hoću da vam dam razloge zašto morate da gledate ovu seriju... U ponedeljak ide nova, peta, pa još imate vremena da uhvatite ritam. Ako i preskočite, sve od početka možete odgledati na HBO GO.
 

 
Ako ste ljubitelj serija, odlično, uživaćete u ovoj... Ako volite misteriju, na pravom ste kanalu...
Svi ljubitelji Dejvida Linča su sa nestrpljenjem čekali nastavak kultne serije TVIN PIKS. Krčkali su se čitavih 25 godina u iščekivanju i nadi da li će se kreativni Linč odvažiti da napravi nastavak. I napravio je. Evo je premijera...Scenario za novu treću sezonu, napisali su Mark Frost i David Lynch, s tim što je režiju svih epizoda u ovom serijalu radio isključivo Linč. Prvobitno je scenario napisan kao za film ali je u postprodukciji iscepkan na epizode. Pričam o najnovijim epizodama koje paralelno idu i u Americi i to sve možete da vidite zahvaljujući HBO!
 
Ovi mlađi nemaju pojma o čemu se radi. Što ne znači da serija nije za njih, upravo suprotno..Toliko će ih zaintrigirati da će poželeti da odgledaju sve predhodne. A kad smo kod toga  HBO GO vam nudi i tu opciju. Serija se događajima ne nastavlja na prva dva serijala nego se radnja dešava u sadašnjosti 25 godina kasnije..
 
 
Ključna imena kao što su Kyle MacLachlan (agent Dale Cooper), Sherilyn Fenn (Audrey Horne), Sheryl Lee (Laura Palmer) i Mädchen Amick (Shelly Johnson) su sa nama i u ovoj sezoni. Da li se sećate da je središte dešavanja bio Double R Diner, gde je agent Cooper pio crnu kafu i jeo pitu od trešanja.. Kafa je bila "crna kao noćno nebo bez meseca."
 
U novom serijalu, kao i u onim predhodnim, sve je zamršeno, stalno si u nekom iščekivanju da će se desiti nešto loše, konstantno se nameće hiljadu pitanja... Ali to je Linč. Misterija se odvija, sa primesom horora. Jako je teško objasniti šta to ovu seriju odvaja od drugih. To je jedan iščašen svet koji je odvojen od svetova na koje smo navikli. Ako volite iščašeno onda je Tvin Piks kao stvoren za vas. 
 

 
Uživajte u misteriji i javite utiske. 
Čekam!
 
“Twin Peaks is an aesthetic, an environment, a state of mind.”
 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.