Elegantna udobnost

Audreysdream

Sigurno vam se dogodi s vremena na vrijeme, da vam dosade traperice i poželite promjenu, no muku mučite s pronalaskom savršenih hlača za vašu figuru. U ovom postu odlučila sam s vama podijeliti svoja iskustva u pronalasku savršenih hlača, te favorite koje nosim radije nego traperice.

Elegantna udobnost

Budući da moj stil naginje k vintage-u nastojim pronaći hlače koje odgovaraju tom stilu, ali i figuri, te pritom pazim da su mi udobne i elegantne.


1. Hlače pod brojem jedan pronašla sam prošlog proljeća u svom omiljenom second hand shopu u Zadru. Visoki struk i ravne nogavice idealni su za moju “malenkost” , a pri tome mislim na svoju visinu Laughing jer će nogavica ravnog kroja produljiti figuru, a visok struk pri tome samo pomaže. Prugasti uzorak i mašna na pasici upravo su ono što hlače čini posebnima. Uz košulju i štiklu savršene su za otmjenu poslovnu kombinaciju.


2. Pod brojem dva predstavljam vam dvoje hlače vrlo sličnog kroja, u crnoj i maslinastoj boji. Ove hlače s nogavicama ¾ duljine, uske i s rezanim džepićima na stražnjem dijelu obožavam nositi svakodnevno. Izgledaju savršeno bilo na cipelu s visokom petom, bilo na balerinku ili oxfordice. Dakle, možete ih nositi u svakodnevnim casual kombinacijama, na posao ili u izlaske.

3. Za malo hrabrije tu su moje omiljene pepito hlače poluvisokog struka. S ovim hlačama možete biti sigurne da ćete biti primjećene i drugačije od drugih. Elegantne, posebne i vintage – nosive su u svakoj kombinaciji ako ih dobro uskladite s ostatkom “ekipe”.

5. Na posljednjem mjestu, ali ne i manje vrijedne, nalaze se jedne traperice. Da, traperice. Ali ne bilo kakve. To je vintage model dobrih, starih i nadasve kvalitetnih levisica. Ovaj “boyfriend” kroj obožavam nositi na salonke i retro košulje, te ih podići dobrom torbom ili zanimljivim nakitom. O udobnosti vam ne moram ni pričati.
Nadam se da sam vam dala ideje za one dane kada vam se traperice čine preobičnim i dosadnim odabirom. I na kraju, odaberite hlače koje vam najbolje pristaju i prilagodite ih sebi i svom stilu, jer kako jednom reče Coco: “Moda je prolazna, stil je vječan”.

PHOTO BY: MARTA PLEŠKO

HLAČE: SECOND HAND

Više fotografija možete pogledati na: Audreysdream

Save

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijeli luk sprječava truljenje voća

RECEPT
DANA

Krmenadle na ciganski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.