Magija jedne mame i njene četvorogodišnje ćerke

Ilustratorka Anđela Hendriks je kupila novi blok za crtanje. Sjela je u radnu sobu, počela ozbiljnu ilustraciju, a zatim je prekinuo telefonski poziv. Kada se vratila nazad, zatekla je svoju četvorogodišnju ćerku kako ’dorađuje’ njenu ilustraciju malim simpatičnim i nespretnim crtežima djevojčica, medvjeda, cvijeća – svega što se u tom trenutku nalazilo u umu jedne djevojčice.

Magija jedne mame i njene četvorogodišnje ćerke

Tada je počela predivna saradnja. Mama i ćerka su svoje kreativne ličnosti spojile u zajedničke ilustracije i sada ne možemo ni da zamislimo kako bi to izgledalo odvojeno. Ozbiljni i tehnički savršeni crteži spojeni sa naivnošnću dječijeg crteža su uglavnom portreti i scene iz svakodnevnog života.

Ova kreativna mama je otišla i korak dalje, pa je vizije i crteže svoje Mile pretvorila u prave igračke, a mogu se naći i na odjeći, jastucima, šoljama...

Pripremila: Irena Bajčeta

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.