Žene sa krvnom grupom A najodanije, a najveći zavodnici muškarci sa AB

Ljubav po krvnim grupama: Najodanije su žene čija je krvna grupa A, dok su najveći zavodnici muškarci sa AB. Osobe sa nultom krvnom grupom su, vjeruje se, ekstrovertne, srdačne, pričljive, otvorene.

Žene sa krvnom grupom A najodanije, a najveći zavodnici muškarci sa AB

Ako znate krvnu grupu partnera, možete da pretpostavite kako će se odvijati vaš odnos! Tako bar tvrde pojedini naučnici, među kojima dominiraju stručnjaci iz Japana.

Zanimljivo je da Japanci vjeruju i primjenjuju - metodu analize krvnih grupa, kako bi napravili najbolji izbor partnera, prijatelja, poslovnih saradnika. Ukoliko želite da krenete njihovim stopama, pročitajte šta koja grupa otkriva o njihovim nosiocima i koje su najbolje kombinacije po toj teoriji.

A

Na prvi pogled vidite hladnu i nezainteresovanu osobu, a onda shvatate da je to samo štit. Brani se, jer je toliko nježna i osjetljiva da se plaši da se "ogoli". I baš zato je disciplinovana, odgovorna, organizovana, ali ne i dominantna i napadna. Ove osobe poštuju partnera, samo što se teško otvaraju i još teže priznaju osjećanja. Muškarci su maksimalno posvećeni porodici, veliki su zaštitnici supruge i djece. Žene su često zahtjevne u braku, ali odanost uvijek uzvraćaju. Bez zadrške su vjetar u leđa svojim partnerima.

B

Prašina se možda najviše diže za ljudima koji imaju krvnu grupu B, jer su beskrajno zanimljivi i uzbudljivi, dok na prvu loptu djeluju introvertno. Ta njihova mističnost je mamac, a postaju još interesantniji kada ih upoznate. Muškarci djeluju prilično kruto i povučeno, a zapravo odmah znaju šta žele od djevojke koja im zapadne za oko. Sve poteze igraju smireno, promišljeno, taktički.

Ukoliko se nalaze u vezi sa nekim ko im ne odgovara, mogu da postanu mrzovoljni ili melanholični i onda maštaju o nekoj drugoj. Žene su zahtjevne i nezasite kada je riječ o nježnosti i iskazivanju emocija, pa mnogi pobjegnu od njih, jer ne mogu da ih isprate. Ali one znaju i da uzvrate sve ljepote koje traže.

AB

Za osobe sa ovom krvnom grupom važi mišljenje da su osjećajne, fleksibilne, tolerantne i iskrene.

Mnogi kažu da su drugačije od ostalih. Žene su veliki individualci, ali sjajno igraju u timu, prilagođavaju se partneru, iako vole da sačuvaju dozu lične mističnosti. Privlače ih muškarci avanturisti, a prema djeci su izuzetno blage i nježne. Muškarci su veliki zavodnici, odmjereni, sa stilom i stavom. Kada se zaljube, prilagođavaju se partnerki i dopuštaju joj da bude po njenom. U protivnom se bore za dominaciju.

0

Osobe sa nultom krvnom grupom su, veruje se, ekstrovertne, srdačne, pričljive, otvorene. Žene traže zaštitnika, dok su muškarci pravi lovci.

Pripadnice ljepšeg pola od partnera očekuju da ih čuva, mazi, pazi, a one će da ga njeguju i pružaju mu podršku iz sjenke. Porodica im je na prvom mjestu. Muškarci su zato veliki karijeristi, ponekad i pretjeraju u toj ambiciji.

Njihova deviza je "samo da nije dosadno", jer kad osjete monotoniju, bježe. Dok se ne skrase, nerijetko su neodgovorni prema partneru, ali u braku postaju odani i privrženi.

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Paradajz

RECEPT
DANA

Slatka pileća marinada

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.