U petak i subotu praznik za ljubitelje cvijeća: Jubilarni X sajam cvijeća i ukrasnog bilja Rascvjetavanje

U petak i subotu, 5. i 6. maja, u centru BIG Fashion Podgorica, biće organizovan X Sajam cvijeća i ukrasnog bilja RASCVJETAVANJE. Centralni atrijum najvećeg crnogorskog šoping mola ponovo će biti transformisan u raskošnu cvjetnu baštu, a ljubitelje cvijeća i ukrasnog bilja očekuje najraskošnija i najraznovrsnija ponuda do sad.

U petak i subotu praznik za ljubitelje cvijeća: Jubilarni X sajam cvijeća i ukrasnog bilja Rascvjetavanje

Na popularnom sajmu RASCVJETAVANJE ovog puta učestvovaće čak 17 učesnika među kojima su vrtni centri, proizvođači i rasadnici cvijeća, cvjećara i kreativci koji se bave izradom cvjetnih aranžmana, modnih detalja od cvijeća i izradom cvjetne i prateće opreme.

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja i ovoga puta će biti dobra prilika da se po povoljnijim cijenama opreme balkoni, terase i bašte, ali i da se dobije koristan savjet stručnih lica u vezi njege i brige o biljkama.

Radujemo se što svake godine vlada sve veće interesovanje za sajam cvijeća i ukrasnog bilja. Jubilarno deseto Rascvjetavanje će biti pravi praznik za sve koji vole bilje, ne samo zbog bogate ponude, već i zbog raskošnog, rascvjetanog ambijenta koji ćemo im upriličiti. Pozivamo sve koji vole cvijeće da dođu i uživaju u jedinstvenom ambijentu, ali i da iskoriste priliku da porazgovaraju sa stručnim licima i dobiju korisne savjete koji će im pomoći da budu još uspješniji u njezi i održavanju svojih zasada“, kazala je Danijela Knežević iz agencije Memento koja organizuje ovaj događaj.

Na X Sajmu cvijeća i ukrasnog bilja predstaviće se: Vrtni centri Kalia, Vrtni centar Prima Vista Bar, Proizvođač cvijeća Micevski, Proizvođač cvijeća Darko Lađić, Proizvođač cvijeća Raković, Rasadnik ljekovitog i začinskog bilja Bećović, Angie&Me, Ikebane Stana, Plant’s Pants saksije, Srna Plants, Proizvođač cvijeća Kamena Ruža, Céleste Flower Boutique, Kokedama, Domaćinstvo Radojević Žabljak, Xijeros koverte, MirkArt i Resin jewelry Montenegro.

Radno vrijeme sajma će biti od 10 do 22 sata, oba dana. Više informacija može se pronaći na Instagram profilu @sajamcvijeca. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sajam cvijeća i ukrasnog bilja (@sajamcvijeca)

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.