Uz ples i veselo raspoloženje završen 11. sajam vjenčanja Vaša Bajka

Jedanaesti sajam vjenčanja Vaša Bajka, koji se od četvrtka održavao u šoping molu Delta City, završen je u subotu. Budući mladenci koji su posjetili sajam upoznali su se sa aktuelnim trendovima u dekorisanju vjenčanja kao i sa ponudom vjenčanica, muških odijela, svadbenih torti, modnih detalja, ambijenata za održavanje proslava, svadbenih menija,  foto i video usluga, pozivnica za vjenčanje, specijalnih efekata i stambenih kredita. 

Uz ples i veselo raspoloženje završen 11. sajam vjenčanja Vaša Bajka

Raznovrsna i bogata ponuda privukla je veliki broj mladenaca, a popusti koji su se kretali između 10 i 15 posto motivisali su ih i da upravo na sajmu rezervišu usluge i isplaniraju svoje svadbeno veselje.

Veoma smo zadovoljni kako je protekla ovogodišnja Bajka. Učesnici su imali veoma uspješne nastupe jer su ostvarili komunikaciju sa velikim brojem mladenaca i ostvarili značajan broj rezervacija. Sajam je bio prilika i za razmjenu iskustava sa kolegama i dogovaranje zajedničkih projekata pa je i atmosfera zbog svega toga bila divna sve do posljednjeg minuta programa“, ističe Danijela Knežević ispred agencije Memento koja je organizator sajma.


 

 

Prvi dan sajma je protekao u znaku svečanog otvaranja. Na početku programa je održana revija vjenčanica i muških odijela iz salona Naši snovi i Salvatore ekskluziv, a nakon nje je upriličen svečani koktel. Posjetioci i učesnici sajma uživali su u nastupu orkestra Dobri Momci Podgorica i u degustaciji pjenušavih vina Henkell, slatkog programa iz ponude poslastičarnice Desert i slanog programa iz ponude Imanja/Restorana Salaš 23.


Drugog dana sajma Vedran Ilić Photography i PhotoBooth Montenegro su održali foto sesije, Farmasi Montenegro je održao bjuti sesiju dok su Poslastičarnica Desert i Imanje/Restoran Salaš 23 organizovali degustacije svoje ponude. Glavni događaj drugog dana sajma bila je revija Salona vjenčanica Naši snovi koji su predstavili modele iz najnovijih kolekcija Demetrios, San Patrick, Avenue Diagonal i White One.


Posljednjeg dana sajma, u subotu, održane su foto sesije Instalab foto i magneti i Photobooth Montenegro, bjuti sesija i degustacije kao i revija Kad snovi postanu stvarnost, u okviru koje su predstavljeni modeli iz ponude Salona vjenčanica Anastasija.


U okviru programa svečanog zatvaranja jedanaestog izdanja sajma vjenčanja Plesni klub Sonrisa Podgorica održao je javni čas valcera za mladence i izveo grupne koreografije popularnih plesova, u kojima su učestvovali posjetioci i učesnici sajma. Nakon plesnih nastupa organizovano je izvlačenje dobitnika u okviru nagradne igre za buduće mladence Doživi bajku i uručenje zahvalnica učesnicima sajma. Na kraju programa učesnici i organizatori su, u veoma veseloj atmosferi, uživali u degustaciji torte.

Učesnici jedanaestog izdanja sajma vjenčanja Vaša Bajka bili su: Salon vjenčanica Naši snovi, Salon vjenčanica i muških odijela Salvatore ekskluziv, Dekoracije i vjenčanice Anastasija, agencija Happy weddings and events, Laziva wedding design, Dekoracija Kreiraj Sam, agencija Eunoia Events, Restoran Gošović, Imanje/Restoran Salaš 23, restoran Sport Club, Event centar Royal Garden, Poslastičarnica Desert, Vedran Ilić photography, Danilo Pendo videography, PhotoBooth Montenegro, Foto&video Studio Art, Farmasi Montenegro, Angie&Me, Nakit Julius, Erste banka, Mapet shop pozivnice, Monte Sound i Instalab Foto i Magneti.

 

Foto: Đorđe Cmiljanić

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.