Optičko “peglanje” celulita

Stiglo nam je proljeće, a kako nam se bliži ljeto, tako nam se bliži i strah od sopstvenog tijela ili tačnije, od svih onih djelova koji su van forme i na koje smo naslagale celulit, salo i strije.
Za suočavanje s njima treba nam dosta vremena, a skoro svaka druga žena bi se prije odlučila za neko instant rješenje, nego za neku dugotrajniju varijantu. Iako je najbolje da poradite na svojoj ishrani i počnete da vježbate, ipak postoji nekoliko načina kojima ćete da “zamaskirate” svoj celulit i baš zbog toga ovaj članak ne ide u budi fit, nego u ljepotu.;)

Optičko  “peglanje” celulita

Potamnite kožu
Celulit je mnogo uočljiviji na svijetloj nego na tamnoj koži. Da bi ga učinili nevidljivim, nanesite losion ili sprej za samopotamnjivanje, ali nakon što ste uradili piling kože. Možete da odete i u solarijum, ali obezbijedite se dobrom kremom koja će vašoj koži dati neophodnu vlažnost.

Ulje
Trik sa uljem je jedan od najpoznatijih trikova koji se koriste za vizuelno “peglanje” kože. Samo  na prednji dio noge nanesite sjajno ulje koje će da reflektuje svjetlost i odaje utisak glatke noge.

Tečni puder
Krema i tečni puder je odlična kombinacija kada želite da vam noge izgledaju glatke i u tonu. Medjutim, obratite pažnju na boju pudera i ovaj trik koristite samo kada zaista treba da izgledate besprijekorno.

Hidratacija
Koliko je koža suva, toliko je vidljiv celulit. Zato se svakodnevno mažite dobrom hidrantnom kremom koja će dati dovoljno vlage i koja će celulit učiniti manje uočljivim.

Na vama je da odlučite da li želite jedno od ovih instant rješenja ili želite da stvari ozbiljno preokrenete u svoju korist tako što ćete promijeniti način ishrane i vježbama pokušati da se riješite ove napasti koja ne štedi većinu žena. U svakom slučaju, srećno!

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.