Ona je savršena, dok je ne naučimo da nije takva

Ona je savršena, dok je ne naučimo da nije takva

Jačanje samopoudanja žena jedna je od glavnih tema kojom su se bavile brojne svjetske kampanje u toku 2013. godine. Prisjetimo se samo fantastične Dove kampanje "Real Beauty Sketches"...

U magazinu Marie Claire Australia zapitali su se kakve bi reklamne poruke osmislile najbolje svjetske reklamne agencije kada ih ne bi klijenti kontrolisali i sputavali. Upit je poslat renomiranim agencijama među kojima su OgilvyOne, Publicis Mojo, M&C Saatchi Australia, Airborne, Whybin\TBWA and DDB Group Sydney, a zadatak je bio da osmisle reklamni oglas koji će učiniti da žene zavole svoje tijelo. Jedno od najkreativnijih rješenja ponudila je agencija OgilvyOne.

Sigurni smo da vas njihova ideja neće ostaviti ravnodušnim. Njihova poruka je: "Ona je savršena sve dok je ne naučimo da nije takva".

Rješenja ostalih agencija možete pogledati ovdje.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.