Ispovjest policijske kamere: Ovo rade neki od naših policajaca dok patroliraju!

Služba za odnose sa javnošću doverske policije odlučila je da pred javnost izađe sa snimkom jednog svog službenika.

Ispovjest policijske kamere: Ovo rade neki od naših policajaca dok patroliraju!

Sva vozila policije u Doveru (SAD) opremljena su kamerama koje su smještene na kontrolnoj tabli i stalno uključene kako bi pratile ponašanje službenika za vrijeme patroliranja.

Kada su ekipe koje kontrolišu nadzor pregledale snimke, odlučile su da ovaj proslijede službi za odnose sa javnošću, a oni su donijeli odluku da ga javno objave u serijalu pod nazivom "Ispovjest kamere sa kontrolne table".

 

Ovaj video je ušao u top 10 najgledanijih u 2015. godini, na zvaničnoj YouTube listi. Znamo i zašto! Laughing


Ako ste pomislili da je ovaj video namješten, u pravu ste. Dio je kampanje doverske policije koja za cilj ima stvaranje boljeg imidža u javnosti. Naime, imidž policije je već neko vrijeme poljuljan zbog raznih video snimaka koji svjedoče o pretjeranoj upotrebi sile od strane čuvara javnog reda i mira. U januaru 2015. godine ova kampanja je pokušala da taj imidž popravi.

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Čorba od karfiola

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.