Preporučujemo predavanje i seminar Austrijanca Reinera Barta

Ostati miran „U CENTRU URAGANA“
i „Kako osnažiti samopoštovanje“

Preporučujemo predavanje i seminar Austrijanca Reinera Barta

Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris  iz Zagreba tokom ove godine organizovaće niz predavanja i seminara na temu SAMORAZVOJA. Pratite naš portal kako bi na vrijeme dobili informacije o predavanjima i načinu prijavljivanja.

Predstavljamo Vam prvog predavača, gospodina Reinera Barth-a iz Beča koji  već 30 godina podučava meditaciju i duhovni samorazvoj. Ima bogato iskustvo u radu sa ovisnicima kao i osobama koje pate od psihosomatskih tegoba. Njegov rad sa pojedincima zasniva se i na ličnim savjetovanjima i osnaživanju samopoštovanja. Njegova mudrost i darovitost nadahnjuje ljude da proniknu u dubinu sopstva, otkriju radost istine i dožive sopstveno preobraženje. Ovo je prvi dolazak gospodina Barth-a u Podgoricu i Crnu Goru.

U ponedjeljak, 23. januara, u periodu od 18h do 20h  možete prisustvovati predavanju
„U CENTRU URAGANA... kako postići mir uma u najvećim olujama“.
Otkrijte šta je to „oko uragana“  i kako usred haosa i oluja možemo ostati potpuno mirni i stabilni. Upoznajte se sa „opremom“ koja nam je potrebna da u trenutku najtežih okolnosti ostanemo uravnoteženi, čvrsti i smireni, potpuno spremni da pomognemo drugima... Ustanovite na šta treba da se fokusirate kako bi ostali zaštićeni ...

U utorak, 24. januara  i srijedu, 25. januara, u periodu od 17.30 do 20.30 biće organizovan seminar na temu: „Kako osnažiti samopoštovanje“ . Ovim seminarom poboljšaćete  odnos prema sebi na temelju onoga što zaista kod sebe volite i afirmisaćete stav da unutar sebe imate puno božanskih darova.

Mjesto održavanja: Hotel City, Crnogorskih serdara 5, Podgorica
Predavanje i seminar su  na engleskom jeziku sa obezbjedjenim prevodom.

Predavanja su besplatna, ali je obavezno prijaviti svoj dolazak i dolazak svojih prijatelja zbog ograničenog broja mjesta. Prijavu pošaljite na mail adresu bks_wsu@hotmail.com. Na prijavi napišite ime i prezime, grad iz kojeg dolazite, te datum učestvovanja. Prijave se primaju dok se broj mjesta ne popuni. Svi koji pošalju mail, biće obaviješteni da li su ušli na listu učesnika.

Organizator događaja je Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris iz Zagreba.

Ako imate neke posebne želje u vezi tema, povjerite nam ih kroz komentar ili na mail irena.milacic@zenasamja.me  i potrudićemo se da ih ispunimo.
Vaš omiljeni portal će nastaviti da istražuje i da vas obavještava o zanimljivim i korisnim dešavanjima.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kada kuvate kupus...

RECEPT
DANA

Mikijeva čoko-vanil keks torta

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.