Znakovi koji nam govore da je vrijeme za predah...

Distancirati se na neko vrijeme, u vezi, i nije baš jednostavno. Ponekad jednostavno svim silama želimo da zadržimo vezu koje stvarno više nema. Mislim da nas je većina prošla kroz to, a za one koji ne znaju, evo nekoliko znakova koji govore da treba od svega malo da predahnete...

Znakovi koji nam govore da je vrijeme za predah...

1. Konstantne svadje
Otkrivanje i prilagodjavanje vrlinama i manama druge osobe i učenje kako da funkcionišete zajedno je težak “posao”. Veze nisu mačiji kašalj, ali ako se vi i vas partner konstantno svadjate oko svake sitnice, možda je vrijeme da malo predahnete i pauzirate vašu vezu. Veze trea da su zabavne, a ne napete i pune negativne energije.

2. Nedostatak komunikacije
Da li vi i vaš partner razgovarate? Da li stvarno razgovarate ili se to dešava samo kada rješavate neke bitne stvari, da ne spominjemo bezlične, suvoparne razgovore od par rečenica, čisto da prekinete tišinu? Ako ne razgovarate i ne komunicirate dovoljno, to onda stvarno i nije veza i možda je vrijeme da malo predahnete jedno od drugog.

3. Nedostatak seksa
Seks je veoma važan dio svake veze. Ne samo da vas drži sa vašim partnerom, nego vam daje i posebnu intimu koja je potrebna da se stvore jake spojnice izmedju vas. Ako nema seksa, definitivno postoji problem i to bi moglo značiti da vam treba predah ili bar da porazgovarate o tom problemu prije svega.

4. Distanca
Imate li stalni osjećaj da se vaš  partner nekako drži na distanci? Imate li uopšte više pojma ko je on ustvari? Možda vam je teško da priznate i sami sebi, ali uzimanje predaha u vezi, ustvari na kraju može spasiti vezu. Možda vaš partner ni ne osjeća tu distancu i možda samo treba da porazgovarate s njim. Razgovor uvijek mora biti prva opcija u odnosu na prekid, ako već ne možete doći do nekog dogovora i sporazuma.

5. Više niste kompatibilni
Idete li vi na jednu stranu, a vaš partner na drugu? Da li imate različite prioritete? A šta je sa potpuno različitim načinom života? To već prevazilazi distancu koju smo gore pominjali i znači samo jedno – više niste kompatibilni. Teško je za priznati, dame, ali ako zaista više ne idete u istom pravcu, vrijeme je da razmislite kako bi to moglo uticati na vaš lični život, kao i na zajednički život sa vašim partnerom.

6. Razmatranje prekida
Jedan od sigurnih znakova da ste spremni da prekinete sa svojim partnerom je to da vi ustvari razmišljete o životu bez njega. Da li vam je konstantna misao kako bi vam bilo da ste sami? Hm, možda je pravo vrijeme o tome razgovarate sa partnerom i možda da uzmete predah od svega.

7. Jednostavno niste srećni
I na kraju, ako niste srećni, jednostavno ne biste trebali živjeti tako. Ako neprestano tražite način da prekinete sa vašim partnerom, bez da to i uradite – vrijeme je za predah. Sa partnerom, jednostavno treba da ste srećni.

Sam prekid veze ili čak i razmišljanje o razgovoru i načinu na koji ćete se odmoriti jedno od drugog, može da bude jako mučno. Ukoliko razmišljate kako da se malo distancirate od te veze, imajte ove znako ve koje smo vam naveli, na umu. I, ipak... još jednom dobro razmislite o svemu, da ne biste preduhitrili samu sebe.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.