Trikovi koji će oraspoložiti vašeg muškarca

Sigurno već znate dosta trikova da dovedete vašeg muškarca u odgovarajuće raspoloženje, ali još nekoliko trikova u rukavu vam sigurno neće naškoditi.

Trikovi koji će oraspoložiti vašeg muškarca

Spontanost

Muškarce uzbuđuje ta mladalačka karakteristika žena da budu spontane. Probajte i iznenadiće vas rezultat.

Vaša ranjivost

Većina žena se trudi da bude samostalna i snažna, ali to može biti loše u vezi. Muškarce kod žena privlači toplina, slatkoća i ranjivost, svidjelo se to vama ili ne. Zbog toga se potrudite da nekad pokažete i svoju osjećajniju stranu.

Plemenitost

Muškarce privlači kada vide da žena pomaže drugima, jer to pokazuje da je brižna i osjećajna. Probajte da volontirate nekoliko
sati i vidjećete kakav efekat će to imati na vaš seksualni život.

Odmor

Na početku veze sigurno nećete privući muškarca na ovaj način, ali istraživanja su pokazala da muškarci koji su duže u braku samo žele da provedu malo vremena sa svojim ljepšim polovinama. Čitanje knjige u krevetu ili večera i izlazak u kino mogu da poboljšaju vaš seks jer predstavljaju intimne momente sa partnerom.

Strah

Jedno istraživanje je pokazalo da strah može da bude dobra motivacija za muškarce da se otvore i da budu aktivniji kada je seks u pitanju. Ko bi rekao?

Crvena boja

Za sljedeći izlazak odaberite crvenu haljinu i vidjećete zašto je crvena boja takav afrodizijak za muškarce!

Duge, oblikovane ruke

Istraživanje spovedeno u Australiji je pokazalo da muškarci preferiraju žene sa dugim, oblikovanim rukama, čak više i od žena sa dugim nogama. Moguće je da je to zbog toga što djeluju mršavije ili jednostavno jer se sjajno grle!

Smijeh

Muškarce na nesvjesnom nivou uzbuđuje ženski smijeh, moguće zbog toga što ih podsjeća na zvuke koje proizvode tokom seksa.

Upareni donji veš

Muškarci vole kada žene posvete pažnju donjem vešu, ali ne zbog toga što su izbirljivi kada su u pitanju tkanine i materijali, već zbog toga što su uložile trud da se srede samo za njih.

Punije butine i kukovi

Muškarci preferiraju žene sa punijim butinama, što je još jedan razlog da volite svoje tijelo i obline!

 

womansday.com/zenskikutak.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.