Otkrijte najekskluzivnije destinacije za proslavu Nove godine

Nova godina je jedan od najuzbudljivijih praznika u godini i savršena prilika za putovanje i istraživanje novih destinacija. Za one koji žele nešto posebno, postoje brojne opcije za proslavu Nove godine u nekim od najekskluzivnijih gradova širom svijeta. U ovom članku predstavljamo najbolje destinacije za doček Nove godine.

Otkrijte najekskluzivnije destinacije za proslavu Nove godine

Koje su najbolje ponude za doček Nove godine?

Jedna od najboljih ponuda za doček Nove godine i ujedno jedan od najpopularnijih gradova je svakako Njujork. Svake godine na Tajms skveru se održava prijem sa muzičkim nastupima, vatrometom i konfetama koji privlače milione posjetilaca iz cijelog svijeta. Ukoliko želite da budete na trgu tokom dočeka, preporučljivo je da rezervišete smještaj unaprijed i da dođete bar nekoliko sati ranije kako biste osigurali dobro mjesto.

Još jedan popularan grad za novogodišnju noć je Pariz. Grad svjetlosti odiše posebnim šarmom u ovo doba godine, a svaki restoran i klub organizuju svoje proslave. Najpoznatija destinacija za doček Nove godine u Parizu je svakako Ajfelova kula, koja se pretvara u spektakularno osvijetljeno remek-djelo uz vatromet koji se održava u ponoć.

Za one koji žele da osjete pravi duh evropske Nove godine, preporučuje se putovanje u Berlin. Grad se pretvara u veliki festival sa brojnim nastupima i koncertima, dok se doček organizuje ispred Brandenburške kapije. Ako ste u Berlinu, ne propustite novogodišnju reprizu, koja se održava sljedećeg dana u podne.

Kada je najbolje planirati doček Nove godine?

Da bi se izbjegle gužve i neprijatna iznenađenja, najbolje vrijeme za planiranje novogodišnje noći je nekoliko mjeseci unaprijed. Zbog velike potražnje za smještajem i kartama, posebno za popularnim destinacijama, preporučuje se da svoje putovanje i smještaj rezervišete najmanje tri mjeseca prije polaska. Na ovaj način ćete imati više mogućnosti za smještaj po povoljnijim cijenama i bićete sigurni da ćete imati ulaznice za događaje koje planirate da posjetite.

Totalno drugačija Novogodišnja noć

Pored gradova, postoje i druge zanimljive ponude za doček Nove godine. Krstarenja za Novu godinu su popularan način putovanja i proslave praznika. Brojne agencije nude krstarenja sa različitim destinacijama širom svijeta. Najpopularnije su Karibi, Mediteran, ili obale Azije i Južne Amerike. Krstarenja za novogodišnju noć nude razne mogućnosti za proslave, uključujući zabave na palubi, elegantne večere i spektakularne vatromete.

Ako želite da pobjegnete od gradskog života i Novogodišnju noć dočekate drugačije, preporučujemo vam doček na planini. Doček Nove godine na Alpima jedan je od najpopularnijih i najuzbudljivijih načina da se proslavi ovaj praznik. Planinski vazduh, prelijepi pejzaži i snežne padavine čine Alpe savršenim mjestom za proslavu Nove godine. Mnoga skijališta u Alpima organizuju posebne novogodišnje proslave, uključujući koncerte, vatromete i zabave na snijegu. Skijaške staze su ukrašene svijetlim ukrasima, a restorani i barovi nude posebne menije i pića za ovu priliku. Neki od najpopularnijih ski centara u Francuskoj, Austriji i Švajcarskoj organizuju posebne novogodšnje proslave uz sankanje, klizanje i vatromet.

Doček Nove godine avionom je još jedna opcija koja vam omogućava da otputujete i proslavite praznik u nekom od evropskih ili svjetskih gradova. Mnoge avio-kompanije nude jeftine karte za Novu godinu, a najpopularnije destinacije su bukirane mjesecima unaprijed.

Nova godina nudi bezbroj mogućnosti za putovanja i proslave širom svijeta. Od gradskih proslava do krstarenja i izleta u planine, postoji mnogo načina da se ovaj praznik proslavi na jednoj od najekskluzivnijih destinacija. Bez obzira na vaš izbor, ne zaboravite da rezervišete svoje putovanje i smještaj na vrijeme kako biste maksimalno iskoristili ovu posebnu priliku.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.