Savjeti za efikasan bjuti san - Kako da se ujutru probudite sa osvježenom kožom i bez podočnjaka

Savjeti za efikasan bjuti san - Kako da se ujutru probudite sa osvježenom kožom i bez podočnjaka

Svaka žena bira da vejruje u snagu bjuti sna, pa ipak se i dalje povremeno bude otečene, nimalo svježe i lijepo nakon zdravog i kvalitetnog sna, međutim, postoji nekoliko korisnih savjeta, koji će naše spavanje učiniti znatno efikasnijim.

Prilagodite njegu svom tipu kože

Kako biste se svakog jutra budili svježi, a vaša koža izgledala zdravo i sjajno, bitno je da u svoju večernju rutinu uključite proizvode koji u svom sastavu imaju vitamin A, glikolnu kiselinu i peptide, koji tokom noći dubinski regenerišu kožu lica.

Spavajte u pravom položaju

Kada je bjuti san u pitanju, najbolje je da spavate na leđima, kako vaše lice ne bi ležalo nagnječeno na jastuku, jer vam se u tom slučaju koža neće borati i nećete dodatno oticati.

Miran san

Za efikasanu rutinu najvažniji je miran i zdrav san, što znači da ne bi trebalo da budete izloženi plavom svijetlu. Zato u spavaćoj sobi nema mjesta za TV, a telefon i kompjuter moraju biti isključeni, kako vas ne bi ometali tokom sna.

Detaljno očistite lice

Da biste se probudile bez raznih promjena na koži, važno je da imate na umu da je neophodno da detaljno očistite lice od šminke i prljavštine koje su se tokom dana nakupile.

Dovoljno sna

Za bjuti san je važno da spavate kvalitetno barem 8 sati, a posebno je bitno da legnete na vrijeme, odnosno oko 11h i ustanete u 7, jer osim što utiče na ljepotu ovaj sistem spavanja utiče i na vašu produktivnost!

 

lepotaizdravlje.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.