Squat: najbolja vježba za lijepu zadnjicu (video)

Kako da je radite pravilno

Oduševljavaju vas slike devojaka koje imaju zategnute i okrugle guze, ali mislite da vaša zadnjica nikad ne bi mogla da izgleda tako dobro? Varate se, jer, bez obzira na to da li je mala, velika, pljosnata ili mlitava - ova vježba je pravo rješenje.

Squat: najbolja vježba za lijepu zadnjicu (video)

Za super jednostavnom vježbom, koja se zove "squat", odnosno "polučučanj", lude su mnoge djevojke širom svijeta koje su se i same uvjerile u moćne rezultate ove jednostavne fitnes formule. Čak postoje i klubovi i Internet stranice za djevojke koje izvode skvat i sada imaju savršene guze!

Ova odlična vježba uz guzu zateže i butine, a utiče i na leđa i donji dio stomaka, koje je isto često problematično područje.

Stanite uspravno i raširite stopala u širini koja malo prelazi širinu vaših ramena. Lagano spuštajte guzu prema podu, kao da ćete da sjednete, pazeći pritom na pravilno držanje.

U tom položaju ostanite nekoliko sekundi, a zatim se ispravite i ponovite vježbu. Trebalo bi da osjetite zatezanje u zadnjici i zadnjoj strani butina. Ako vam se čini da je vježba prelaka - vjerovatno je izvodite pogrešno ili se ne spuštate dovoljno.

Na šta treba da pazite:

1. Nikad ne odvajajte pete od poda.

2. Rezultati mogu da izostanu ako sa ne spuštate dovoljno prema podu.

3. Koljena moraju da budu pravo iznad stopala, nemojte ih širiti u stranu.

4. Leđa moraju da budu potpuno prava, pazite da se ne pogrbite.

Dodatni izazov:

Za vrijeme izvođenja, u ruke možete da uzmete tegiće i tako dodate još veći otpor. Ako ste od onih dama koje su uvijek u žurbi - ovu vježbu radite dok perete zube! 30 puta ujutro, 30 puta uveče i uskoro će vaša guza biti spremna za plažu!

Index.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.