Originalni pokloni za svakog mališana

Djeca se obraduju svakom poklonu, ali najviše vole originalne darove koje ne dobijaju često. Pošto je teško kupiti kreativne igračke jer svako dijete ima drugačije želje, najbolje je odabrati nešto što će moći da koriste duže vremena i da imaju lijepu uspomenu. Za pomoć pri odabiru poklona treba iskoristi internet i ponudu koju nudi svaka ozbiljna online knjižara.

Originalni pokloni za svakog mališana

U ovom tekstu smo spremili neke od preporuka zbog kojih ćete postati omiljeni u očima djeteta.

Rančevi za vrtić – prelijep poklon i za djevojčice i za dječake

Pri kupovini poklona rančevi za vrtić su svakako originalni izbor kojim ćete oduševiti svakog mališana. To su rančevi za djecu do sedam godina, ali u okviru ove grupe postoje verzije za mlađe i starije mališane pa treba obratiti pažnju na uzrast.

Baby modeli do pet godina su rančevi za mlađu djecu i prilagođena su za pakovanje sitnica koje su neophodne za taj uzrast poput flašica i pelena, ali odgovaraju i starijima da spakuju nekoliko komada odjeće koje se nose u vrtić.

Ne treba se obazirati i na to ako dete ne ide u kolektiv jer su dječiji rančevi za vrtić idealni za svaki izlazak napolje, park, u goste ili šetnju. Čak i da dijete već ima ovakvu torbu, i dalje je odličan poklon jer mališan može da mijenja rančeve za vrtić i zabavi se.

Ako dijete ima preko pet godina treba birati predškolske rančeve za vrtić koji su od čvršćih materijala, sa više pregrada i prilagođena su za pakovanje prvih knjiga i sveski koje će dijete poneti sa sobom.

Online knjižare imaju modele od obje vrste, a pored uzrasta treba obratiti pažnju i da su naramenice tj. kaiši dovoljno široki i naloženi, da se mogu podešavati, i obavezno – da su oslikani sa popularnim motivima koji djeca vole.

Ranac napunite sa…

Kada odaberete ranac za vrtić, odlična ideja je da on ne bude prazan pa u njega stavite nekoliko klasičnih, ali i nekoliko zabavnih pribora za školu. Svaka online knjižara ima blokove za crtanje, četkice i vodene boje. Roditelji možda neće biti oduševljeni, ali ovakav školski pribor razvija kreativnost, maštu i sprema dijete za buduće obaveze.

Pored toga, odaberite knjižaru koja ima mekane zanimljive olovke u obliku životinja, piši briši olovke, zanimljive stikere… Ako vam je odabir previše komplikovan i imate dilemu, online knjižara može da sastavi komplet gdje su rančevi za vrtić ispunjeni zanimljivim školskim sitnicama.

Online knjižara – poklon za sve ukućane

Najčešće je potrebno da se kupi neka sitnica i drugoj djeci ili starijim članovima u kući. Starijoj djeci se mogu uzeti zanimljive kasice za pare, mekani notesi, greb greb karte ili sat za dječiju sobu.

Ako online knjižara ima gift program, onda se cjelokupna kupovina može zaokružiti sa ramovima za slike, figuricama za dekoraciju, ogledalom ili prelijepim zidnim satovima za dnevnu sobu.

Ideje su tu, ostaje samo da posjetite sajt neke od online knjižara i da uz samo par klikova obavite kupovinu originalnih poklona za predstojeću posjetu. Pokloni će biti jedinstveni, a da vi niste morali da ustajete iz svoje fotelje.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.