Muškarci iskusili bolove (video)

Muškarci iskusili bolove (video)

Dva holandska voditelja odlučili su da iskuse kontrakcije koje svaka žena ima pred porođaj kako bi dokazali da su žene slabiji pol i da je to razlog zašto tako teško podnose bolove prilikom porođaja.

U svojoj emisiji ‘”Zamorčići” Denis Storm i Valerio Zena rade svakakve ludorije, a u poslednjoj su odlučili da iskuse bolove porođaja.
Otišli su jednu kliniku u Holandiji gde pomoću  elektro stimulacija svako može osjetiti koliko zaista boli porođaj. Iako sama simulacija  traje samo dva sata, za razliku od pravog porođaja koji može potrajati i dva dana, obojica su zaključili da je to jedno od najbolnijih iskustava koji su imali.

Prije početka eksperimenta obojica su sa podsmijehom pitali medicinske sestre da li će možda i oni vrištati i psovati kao što to rade žene. I nasmijali su se kad su  im sestre rekla da je to zagarantovano.  

Kao i pri pravom porođaju, krenuli su sa blagim kontrakcijama, čiji bol su njih dvojica prikrili smijanjem, međutim kada je prošlo izvjesno vrijeme i kada su počeli bolovi kontrakcija pred sam porođaj, njih dvojica su vrištali, skakali i stiskali jastuke.

Na kraju obojica su se složila da je cjelokupno iskustvo jednako mučenju i zapitali se da li žele da i njihove žene prođu kroz takvo jedno iskustvo.

izvor: Huffington Post

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Svježe meso bez frižidera

RECEPT
DANA

Krompir sa susamom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.