Ovakve fotografije se rijetko nađu u porodičnim albumima!

Mamu koja stoji iza instagram profila Averageparentproblems ćete sigurno vrlo dobro razumjeti ukoliko ste roditelj nestašnih mališana. Ona dokumentuje svakodnevne situacije kroz koje prolazi sa svoje dvije djevojčice uz, uglavnom, duhoviti propratni komentar, a dodaje i fotografije drugih roditelja koji na svojim instagram profilima upotrijebe #AverageParentProblem haštag.

Ovakve fotografije se rijetko nađu u porodičnim albumima!

Da li ste se našli u situaciji kada svom odlučnom i tvrdoglavom četvorogodišnjaku prepustite biranje odjeće za vrtić i kroz par minuta imate slično stilizovanog mališana koji odbija da se presvuče?

I dok pokušavate da ga ubijedite da je košuljica ipak bolji izbor, on kreće svoj energični juriš kroz sve prostorije i hodnik, što se zatim pretvara u savršen tajming za pronalaženje davno izgubljene Lego kockice na najbolniji mogući način.

Vraćate se do dječije sobe da biste ostavili kockocu na sigurno i tu pronalazite eksploziju igračaka.

Koliko puta ste se suočili sa činjenicom da mir i tišina znače da vaš mali likovni umjetnik izražava svoju kreativnost na novoj garnituri u dnevnom boravku?

Ili se bavi izgledom mlađeg brata ili sestre?

Ostavili ste telefon na svega dva minuta, a kasnije ste pronašli malu neočekivanu foto-sesiju…

Koliko puta vam se desilo da vam se na vratima pojavi vaša uplakana djevojčica noseći lutku sa kosom koja baš i nije kao onda kada ste je kupili i očekivanjem da ćete to i ispraviti?

A zatim postajete svjesne da su vam potrebne makar tri supermoći da pronađete dvije iste šnale za kosu vaše djevojčice.

Kada ste savršeno spremni i upakovani, krećete se ka obližnjem parku sa ciljem potrošnje viška energije, vidite vaše mališane kako bezbrižno spavaju u kolicima i znate da vas čeka dugotrajni proces uspavljivanja za nekoliko sati.

Svratili ste na miran obrok, ali se ispostavilo da i neće biti toliko miran…

A kupovina se pretvorila u igru žmurke…

Kupanje pred spavanje se pretvorilo u duplo kupanje…

A potom ste pokleknuli na te velike trepćuće oči i dopustili mališanima da spavaju u vašem krevetu, ali niste znali da će oni povesti baš sve svoje plišane prijatelje.

Pripremila: Irena Bajčeta

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.