Njega bebe u uslovima van kuće

Proljeće je izmamilo sve napolje, velike i male, starije i mlađe, porodice i parove, a najdraže nam je kada u parkovima sretnemo bebe. Očara nas njihova nevinost i bezbrižnost, dok ih gledamo kako u svojim kolicima odrastaju bez brige o onome što se dešava oko njih, zato što znaju da je mama tu, uvijek spremna da riješi svaki njihov problem, a rješenje svih tih problema je u torbi koja, okačena na kolicima, putuje sa bebom u prve proljećne avanture. Pogled na torbu jedne mame vjerovatno Vas navodi na misao: Ovo je vreća bez dna! Treba da znate da je ta torba priručna apoteka, ostava hrane, mobilni garderober i da je poduži spisak svega što se u toj torbi nalazi, a što je mami neophodno za bebu kad je zvodi iz kuće. 

Njega bebe u uslovima van kuće

Na vrhu spiska, ali i svega što se u torbi nalazi, najćešće su vlažne maramice za bebe.

Dermatološki testirane vlažne maramice za bebe

Sigurno želite da je Vaša beba uvek čista, čak i kada ste u šetnji i desi se da morate da joj promijenite pelenu, ne treba paničiti, vlažne maramice za bebe  su sigurno na vrhu torbe, na dohvat ruke za brzu reakciju, kako biste što prije promenili pelenu.

Vlažne maramice za bebe su vrlo praktične, brzo i efikasno čiste i uvijek su pri ruci. Vjerovatno brinete o tome da li je dobro da ih često koristite, zato što je bebina koža sklona iritacijama, osjetljiva je i nježna. Treba da znate da postoje vlažne maramice za bebe različitog sastava i da pri izboru treba da vodite računa da vlažne maramice ne birate po šarenom pakovanju koje Vam se dopada, već da birate one koje ne sadrže štetne mirise, kao ni supstance koje mogu da naštete bebinoj koži. Najbolje su vlažne maramice od prirodnih materijala, koje ne sadrže dodate boje i parfeme, zato što one najbolje njeguju, ali i odgovaraju bebinoj koži. Treba da izbjegavate vlažne maramice za bebe sa alkoholom, zato što alkohol djeluje agresivno na bebinu kožu. Najbolje su maramice bez sapuna i sredstava koji pjene, već samo na bazi vode i prirodnih ulja. Kako biste bili sigurni u njihov kvalitet, birajte one koje su dermatološki testirane, odnosno imaju dokaz da su prošle ozbiljne testove sertifikovanih agencija za kontrolu kvaliteta proizvoda. Međunarodne oznake kvaliteta ulivaju povjerenje da ste za bebu izabrali stvarno najbolje.

Pakovanja vlažnih maramica za ponijeti

Ozbiljni proizvođači kozmetičkih proizvoda poklanjaju pažnju ne samo kvalitetu maramica, već i njihovom pakovanju koje treba da zadovolji potrebe roditelja koji najčešće sa bebom u rukama istrčavaju iz kuće i zgodno je da u takvim situacijama već imaju kutiju sa vlažnim maramicama. Možete da birate između malih, srednjih ili velikih pakovanja vlažnih maramica za bebe, svako od njih ima svoju namjenu, da Vam se nađe u džepu, torbici ili velikoj torbi u kojoj nosite sve potrebno za bebu. Mame najviše vole i najčešće kupuju velika pakovanja vlažnih maramica zato što se ona najviše isplate, a one ne štedeći uglavnom troše po nekoliko u svakoj situaciji. Osim što često nose plastične kutije namijenjene baš čuvanju vlažnih maramica, zgodna su i pakovanja sa poklopcem ili črvstom naljepnicom koji štite da se  maramice suše i tako su uvijek vlažne i pri ruci.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Skratite vrijeme peglanja na pola

RECEPT
DANA

Quesadillas

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.