Šta muškarci NE PODNOSE u seksu

Kada je riječ o seksu, postoje neke stvari koje žene možda i nesvjesno rade, a koje momcima ubijaju raspoloženje. Dame, obratite pažnju!

Šta muškarci NE PODNOSE u seksu

Glumatanje

Da se razumijemo, momci vole kada ispustite poneki krik tokom seksa jer im time dajete do znanja da uživate. Međutim, ne vole kada se zanesete i počnete teatralno da vrištite. Muškarci to potvrđuju, a i studije su pokazale da je ovo ubica želje za seksom broj 1, a često dovodi i do problema sa erekcijom.

Žena morž

Sigurno nijedan muškarac ne voli kada se žena "izvali" na krevet kao morž i očekuje da on sve odradi sam. Ako ništa drugo, makar mu dajte do znanja šta vam prija, a šta ne.

"Zubni" oralni seks

Njihov gospodin Osetljivi ne podnosi kada ga tokom oralnog seksa dodirujete zubima. Zato, ako već to radite, budite pažljive.

Prst u zadnjici

Prvo pitajte, dame. Neki muškarci su prilično osjetljivi kada se radi o njihovoj zadnjici. Možda to vašem muškarcu neće smetati, ali je sigurnije da prvo dobijete odobrenje.

Razgovor

Romantična priča o ljubavi je lijepa, ali kada je riječ o razgovoru tokom "akcije," što se njih tiče, u obzir dolazi jedino "prljava" priča.

 

mondo.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bubuljice i aspirin

RECEPT
DANA

Džem od jagoda

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.