10 rajskih egzotičnih ostrva za vjenčanje iz snova

Vjenčanja su i danas mnogim ljudima od velikog značaja, i to sa razlogom. Mnogi žude za neobičnim vjenčanjima, i trude se da da njihovo vjenčanje na poseban način označi početak vječne povezanosti. Zato su egzotične ostrvske destinacije neka od najpoželjnijih mjesta za izgovaranje čuvenih i najznačajnijih ,,Da!’’. 

10 rajskih egzotičnih ostrva za vjenčanje iz snova

Evo koje egzotične destinacije za vjenčanje iz snova možete odabrati!

#1 Aruba

Vjetrovita Aruba je jedno od najposjećenijih ostrva na Karibima, a to nije bez razloga. Nalazi se južno od pojasa uragana, pa nema opasnosti da tropska oluja upropasti vaš veliki dan. Nema šanse da bijela vjenčanica ili lagana ljetnja haljina postane prljava. Ostale prednosti uključuju prelijepe plaže, živahan noćni život i istoriju više različitih kultura.

#2 Zanzibar

Poznato kao ,,Ostrvo začina’’, ovo ostrvo je pravi mali raj na zemlji u centru Afrike. Njegova duga i burna istorija, mješavina kultura, prelijepe duge plaže sa bijelim pijeskom, ukusi i mirisi začina, očaravajuća flora i fauna, fantastična klima… Ovo su samo neki od razloga zašto su Zanzibar aranžmani sve popularniji izbor putnika sa naših prostora, i to ne samo iz Crne Gore, već čitavog Balkana!

Takođe, nikakve posebne vakcinacije nisu potrebne, a koliko se još ljudi može pohvaliti vjenčanjem u Indijskom okeanu nadomak Afrike?

#3 Havaji

Lako je pronaći romantične predjele na ovom ostrvu, od nevjerovatnih pejzaža vulkanskog porijekla do gledanja u zvijezde. Poseban prizor predstavljaju kitovi, koji se bez problema mogu vidjeti od kraja decembra do početka maja. Gdje drugde imate izgovor da se prošetate kroz stazu oivičenu palmama dok ukulele muzika svira u pozadini. Jedno je sigurno, ovdje ne morate razmišljati o tome koji cvijet izabrati za vjenčanje, jer će sasvim sigurno svi nositi simpatične vijence od cvijeća!

#4 Tahiti

Neonsko tirkizne lagune, pecaroši u kanuima, magloviti vrh planine Otemanu, ajkule i raže koje klize bungalova na vodi… Lokacije za vjenčanje na ostrvima Tahitija su kao sa neke druge planete - kapela sa staklenim dnom na ostrvu Bora Bora je zaista inspirativan doživljaj.

#5 Bahami

Najpoznatije mjesto na Bahamima - Nasau, je popularna destinacija za vjenčanja, uslijed Versajskih bašti, modernih hotela i mnoštva avionskih letova. Ako se usudite da zađete malo dalje od ove popularne luke, naići ćete na ušuškane plaže ružičastog pijeska na ostrvu Harbor i na misteriozne plave rupe na ostrvu Andros.

#6 Jamajka

Treće najveće ostrvo Kariba - Jamajka, posjeduje oko 1.000 kilometara obale sa karakteristikama dostojnim za vjenčanja. Mjesto Negril ima savršenu kombinaciju vrhunskih plaža i burnog noćnog života; energični Montego zaliv je okružen bujnom vegetacijom i tirkiznim vodama; dok o romantičnom Oho Riosu dovoljno govori činjenica da se ovdje snimao film iz Džejms Bond franšize - Dr. No i da je čuvena holivudska zavodnica Merlin Monro ovdje provela svoj medeni mjesec.

#7 Porto Riko

Tvrđave, plaže, džungla, ritam salse - sve ovo se nalazi na malom ostrvu. Prestonica San Huan je odlična baza za istraživanje ostatka ostrva, usled blizine popularnim plažama Isla Verde, prašumi El Yunque. Osamite se na ostrvu Vieques, gdje Karipsko more sreće Tihi okean.

#8 Grčka ostrva

U Grčkoj postoji više ostrva koja se izdvajaju po svojoj neverovatnoj lepoti. Međutim, kao najromantičnije se izdvaja ostrvo Santorini. Ovo ostrvo koje je nastalo urušavanjem vulkana odlikuje se čarobnim kontrastom plavetnila Egejskog mora i belo okrečenih kuća i crkva sa plavim kupolama. S druge strane, pjesak plaža je pomješan sa crnom bojom vulkanskog pepela i tla. Prizor je fantastičan!

Na Kritu ćete naći kombinaciju impresivnih pejzaža i ostatke drevnih civilizacija. Krf će vas očarati sa svojom prirodom i mješavinom venecijanske i francuske arhitekture, a Lefkada je tu za neverovatne prirodne ljepote!

#9 Fidži

Fidži ostrvo je najpoznatije po svojim kolibama na plaži, eko avanturama, koralima i večernjim pevanjem sa gostoljubivim lokalcima. Fidži se sastoji od 333 malih ostrva, ali većna posetilaca dolazi preko glavnog ostrva - Viti Levu.

#10 Filipini

Trenutni turistički slogan zemlje glasi ,,Zabavnije je na Filipinima’’. Kako i ne bi bilo, kad 7.000 ostrva pružaju gotovo neograničene mogućnosti za prizor iz snova.

Nemojte da se osjećate loše ako u ovom trenutku ne možete da priuštite vjenčanje ili putovanje na neko od ovih egzotičnih ostrva. Vjenčanje bi trebalo da bude jedan od najradosnijih događaja u našim životima.  Gdje ćete se vjenčati je zaista sporedna stvar, a glavna je da ste vi srećni i sa osobom koju volite. Nijedno ostrvo neće to promijeniti.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.