Mršavite u svom dvorištu

Mršavite u svom dvorištu

Da biste došli do idealne figure, nije da morate pod obavezno da je stičete u teretani. Dobra kondicija, izvajani mišići, pa i snaga mogu da se dobiju i na druge načine. Recimo, ako imate dvorište, možete za nekoliko nedjelja da izgubite tih nekoliko kilograma viška.

Čupajte travu
Čupanje trave savršeno djeluje na mišiće nogu i zadnjice. Čučnite sa raširenim nogama, držite trup u uspravnom položaju i čupkajte korov kojeg vjerovatno ima mnogo među vašim cvijeće. Što bude manje korova, to ćete više morati da zatežete noge.

Šišajte živu ogradu
Redovno održavanje žive ograde, puzavica i žbunova, pored toga što će doprinijeti da vaša bašta izgleda prelijepo, nego će sjajno uticati i na vaša ramena i ruke. Stanite blizu biljke koju treba da režete, raširite noge u širini ramena (zbog ravnoteže) i nagnite gornji dio tijela prema žbunu, puzavici, ogradi... Reski pokreti učiniće da se mišići ruku izduže, a energično rezanje biljke makazama srediće vaše nadlaktice.

Premještajte saksije
Ako želite lijepo oblikovane mišiće nogu, igrajte se rasporedom saksija u bašti. Podižite saksije sa zemljom i cvijećem iz čučnja, držeći saksiju u visini stomaka. Kada joj pronađete novu lokaciju, držite tijelo u istom položaju kao kada ste je podizali.

Gurajte kolica
Kada završite sa sređivanjem bašte, pokupite sve odstranjene dijelove cvijeća i ograde u vreću i odgurajte je do najbližeg kontejnera. Prilikom ubacivanja sasušenih dijelova biljaka, korova i viška zeleniša savijte koljena, a tijelo držite u uspravnom položaju. Dok gurate kolica, osnažićete mišiće ruku i nogu koji podupiru težinu. Najvažnije je da vam tijelo bude pravo kao strijela, jer se tako brže sagorevaju kalorije.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.