Knjiga – najbolji poklon

Knjižara Dijak preporučuje

Knjiga – najbolji poklon

Vjerujte, nije sve izgubljeno. Iako su opsjednuti igricama i internetskim društvenim mrežama, naša djeca gledaju "Štrumfove" u bioskopu i čitaju zabavne knjige o genijalcima ili Teu Stilton.
Sa školom počinje i sezona rođendana. Dosta mališana poklon nalazi u knjižari. Ako vaše dijete još nema tu naviku, podstaknite ga i olakšajte mu izbor: knjiga je dar bolji od drugih.

Izbor je veliki, svakako će se naći neko lijepo i korisno izdanje, shodno predviđenom budžetu. Osim Džeronima Stiltona i niza drugih junaka izdavačke kuće "Evro", tu su Genijalci (Ružno pače), ili sada veoma popularni naslovi Kreativnog centra, posebno u biblioteci "Mala psihologija" : "Kako da preživiš u školi", "Kako da preživiš kad si devojčica", "Kako da stekneš samopouzdanje", "Kako da vaspitaš svoje roditelje"... Naravno, tu su i "Zagonetne priče" Uroša Petrovića, "Hari Poter" i mnoge, mnoge druge....
Darujući lijepo i dobro, dijete je bogatije za osjećaj lijepog i dobrog. Otvara vrata za kvalitetnije druženje, razmjenu, povećava šanse da i samo dobije knjigu na poklon.


Bosiljka Pušić

Narednih 5 nedjelja, svake srijede i četvrtka, knjižara Dijak poklanja kroz akcije UHVATI ME! knjige STIMADUR i KO TE ŠIŠA čiji je autor Bosiljka Pušić, a u akcijama LjUBAV IZ RAČUNA možete ostvariti popust od 30% na čak 9 naslova.

Izaberite knjigu za sebe ili poklon dragoj osobi, uhvatite nagradu ili isprintajte vaučer i pravac knjižara Dijak.


Knjižara Dijak
Velimira Terzića 7, Podgorica
(preko puta Hrama)
+382 20 219 044

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Zapečene palačinke sa porilukom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.