Ambiciozne žene u vezi očekuju ovih 15 stvari

Ambiciozne žene, kada nisu u vezi, ulažu svu svoju snagu u sebe i svoj lični razvoj. Kada su u vezi ili braku, prioriteti se mijenjaju. No to ne znači da odustaju od prvobitnih planova, želja i ambicija, nego da ih ostvaruju na malo drugačiji način.

Ambiciozne žene u vezi očekuju ovih 15 stvari

Kim Quindlen za Thought Catalog donosi 15 stvari koje ambiciozne žene rade drugačije kad su u vezi.

1. Veza im neće zauzimati 100% života, ali će toliko uložiti u nju

Ambicioznim ženama je od velike važnosti da imaju druge prioritete i "zanimacije" izvan veze. No, to ne znači da neće dati sve od sebe kad se radi o njihovoj sreći u vezi.

2. Ne traže izazov, već nekoga ko će ih izazvati

Ambiciozne žene ne žele nekoga 'loviti' ili igrati igrice s njim. Žele biti s nekim ko će ih svakodnevno izazivati na lični razvoj.

3. Pojam romantike ambicioznim ženama označava nešto sasvim drugo

Da, vole sastanke i iznenađenja, kao i svaka žena. Ali u njihovoj glavi, najromantičnija stvar na svijetu je biti s nekim s kim se mogu povezati i ko ih podržava u svemu što rade.

4. Ne boje se reći kada im se neko sviđa

Neće glumiti da su stidljive i čekati da muškarac povuče prvi potez ako misle da „ta stvar među vama“ ima potencijala i da bi mogla voditi nekuda. Biće direktne i onda je na muškarcima da povuku sljedeći potez.

5. One ne igraju igrice

Kod njih ne postoji pravilo 'čekanja dva sata' prije nego odgovore na poruku. Ambiciozne žene rade što žele i kada žele jer jednostavno nemaju vremena za proizvoljna pravila zabaljanja.

6. Imaju i druge stvari u životu osim vas

Iako vezu uzimaju ozbiljno, strastvene su i oko svojih karijera, porodice i prijatelja kao i hobija. Kada su u vezi, ambiciozne žene ne traže samo nekoga ko će ih podržati u svemu tome, već i nekoga ko će ih samo više voljeti zbog toga.

7. Ne zamjeraju nezainteresovanost

Ako niste zainteresovani, nije važno. Budući da znaju što žele, srećne su što im ne oduzimate više vremena nego što je potrebno.

8. Ne žele biti 'trofejna žena'

Sama pomisao da će nekome služiti samo 'za pokazivanje' ili uvijek 'hodati iza nekoga' je ambicioznim ženama odvratna. One žele nekoga tko će im biti partner, a ne njihov vođa.

9. Znaju da snaga i emocije nisu međusobno isključive

Ambiciozne žene su snažne, pune samopouzdanja, inteligentne i znaju da se brinu o sebi.  No to ne znači da ne znaju da istovremeno mogu biti i ranjive i emocionalne. Jedan od razloga zašto se osjećaju prijatno u vezama je i taj što znaju kako biti snažne i ne osjećaju potrebu da se ispričavaju što imaju emocije.

10. Njima kvalitetan razgovor ne znači pričanje o tome koliko novca muškarac zarađuje ili koliko je uspješan

One žele da čuju o tome što vas pokreće, inspiriše i oko čega ste strastveni.

11. Znaju da se na početku veze teško otvaraju

Budući da su naučene da imaju sve pod kontrolom, nedostatak kontrole može biti malo zbunjujuć na početku. Ali uživaju u izazovu pa s vremenom postaju bolje u tome.

12. Neće tražiti da odaberete između njih i vaših drugih prioriteta

Iz jednostavnog razloga što su same previše zauzete ličnim prioritetima.

13. Ambiciozne žene privlače muškarci koji imaju lične ciljeve i želje

Ljudi koji žele više od 'običnog postojanja'. Ne trebate biti CEO na listi najbogatijih ili nevjerovatno uspješan preduzetnik. Žele nekoga tko ima vlastite ciljeve i tko je spreman raditi na njihovom ostvarenju

14. Neće zauvijek čekati

Daće vam do znanja da im se sviđate. Nikad ne žure da uđu u vezu, ali su i praktične oko saznanja gdje se tačno nalaze u svom životu i kada je vrijeme da krenu dalje. Ako vam se ambiciozna žena sviđa, preduzmite nešto u vezi toga odmah.

15. Ne razmišljaju o 'vezama iz bajke', nego samo žele da pronađu nekoga s kim će biti srećne

Ne zamaraju se s velikim dijamantskim prstenom, raskošnim vjenčanjem i ljubavnom pričom zbog koje će im prijateljice zavidjeti. Samo žele biti s nekim ko će ih voljeti zbog onoga što jesu i ko nikada neće tražiti da prestanu da prate svoje snove.

Izvor: womeninadria.com

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kada kuvate kupus...

RECEPT
DANA

Mikijeva čoko-vanil keks torta

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.