Ovakve modne greške dodaju godine i kilograme

Neki komadi garderobe mogu učiniti da izgledate 10 godina starije, ali i isto toliko kilograma deblje. Ako želite da izbjegnete ove vizuelne varke, morate da pripazite na sljedeće stvari.

Ovakve modne greške dodaju godine i kilograme

1. Prevelika suknja uz tijelo
Uski kroj suknje do koljena može da izgleda vrlo poslovno, ali i prilično seksi. Međutim, takva suknja mora savršeno da vam stoji jer u suprotnom odaje sasvim suprotan utisak. Ako kupite preveliku suknju nemojte je nositi, već posjetite najbližeg krojača i prilagodite je svome tijelu. Isto tako, suknja ne bi smjela da prelazi preko koljena.

2. Cipele i torba u istoj boji
Pravilo koje se slijepo poštovalo u nekim ranijim vremenina, u 21. vijeku više ne važi. Ista je situacija i sa ružem za usne, koji se više ne usklađuje nužno sa lakom za nokte. Ovi modni trikovi nekada su bili zakon, ali danas jedino mogu učiniti da izgledate starije.

Ne pridržavajte se striktno pravila i propisa, već pustite mašti na volju. Današnja moda spaja nespojivo i dozvoljava igre i eksperimente, kako s bojama, tako i sa stilovima.

3. Kompletići
Recite ne svemu što se sastoji od dva dijela. Kompleti jakni i pantalona ili suknji i majica ili prsluka otkrivaju nesigurnost. Poigrajte se i iskombinirajte majicu sa printom i jednobojni džemper ili sako i neku drugu mladalačku poslovno-elegantnu kombinaciju.

4. Cipele sa debelom petom
Debele i glomazne potpetice, posebno one niže mogu izgledati vrlo nezgrapno. Ako nosite ovakve cipele zbog udobnosti, vrijeme je za promjene, jer postoje mnogi modeli štikli, koje su istovremeno vrlo udobne i elegantne.

Mala uska peta, špagerice, pluto cipele ili sandale i popularne platforme vrlo su moderne, a mogu izgledati odlično. Odaberite model koji vam najviše odgovara i za isti novac izgledajte moderno.

5. Prevelike muške košulje
Široki, muški krojevi košulja ispod kojih skrivate svoje tijelo izgledaju vrlo šlampavo i neukusno. Ukoliko želite zaista da prikrijete nedostatke, radije odaberite žensku, blago strukiranu košulju i sako dužeg kroja, koji će pokriti kritične djelove i naglasiti ono što treba.


zenskimagazin.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.