Bio mi je samo dobar drug

Piše : Bojana Ostojić, licencirani Life Coach

Bio mi je samo dobar drug

Pitanje da li postoje muško-ženska prijateljstva oduvek muče pripadnike oba pola. U potrazi za pravim odgovorom neki su se opekli, a neki pronašli svoju sreću. Ako ste u sličnoj dilemi, možda će vam pomoći odgovori nekoliko mladih ljudi sa mojih radionica:

1.      Ona se zaljubila

Marko (26) i Ana (22) su se znali od detinjstva. Njoj je uvek poveravao svoje tajne, prepričavao dogodovštine iz burnih noćnih izlazaka, sa njom je delio sreću i tugu. Ona je sa njim gledala utakmice i nije se žalila što joj je dosadno, slušala ga pažljivo i upijala svaku njegovu reč. Činilo mu se da mu je prijateljica za čitav život, a onda mu je jednog dana rekla da je zaljubljena u njega. Tada se njihovo prijateljstvo raspalo.

2.      On se zaljubio

Milica i Nenad su se dugo poznavali. Još iz srednje škole.Često je tražila savete od njega, vezano za muškarce koji su joj se sviđali. Njemu nikada nije bilo dosadno da ide sa njom u šoping, da tračare ili da mu plače na ramenu. Ona je njemu govorila da ga voli kao brata. Njemu ništa nije smetalo, ubrzo je shvatio da je zaljubljen u nju. Ubrzo se i ovo prijateljstvo prekinulo.

3.      Njima je uspelo

Dejan i Tijana su godinama bili najbolji ortaci, izlazili, imali zajedničko društvo....Onda se jednoga dana na žurci desio spontani pljubac. Završili su u krevetu i od tada su nerazdvojni, ne mogu da žive jedno bez drugoga.

Zaključak je da je muško-ženska prijateljstva poput „ mečke koju ne treba čačkati“. Zato, bilo da ste zaljubljeni u svog najboljeg druga ili drugaricu, ili sumnjate da ona druga strana gaji osećanja prema vama, najbolje je biti iskren i otkloniti mogućnost zablude druge strane i sebe samih. To će ili učvrstiti vaš drugarski odnos, prijateljstvo podići na viši nivo ili ga zauvek prekinuti. Bez rizika nema dobitka, a ako se ne završi onako kako ste vi želeli, recite sebi da život ide dalje i da se sa obmanjivanjem sebe i drugih ionako nije moglo dugo živeti, jer sve uvek izađe na videli.

Bojana Ostojić, licencirani Life Coach

Pitanja možete postaviti putem mail adrese bojanaostojic2002@yahoo.com

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kako iskoristiti ostatake riže

RECEPT
DANA

Francuski krompir

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.