Kako da sa obuće uklonite fleke od industrijske soli

Jednostavan i jeftin trik ukloniće fleke od industrijske soli za samo 2 minuta, a vašoj obući vratiće stari sjaj! Pročitajte koje čudesno sredstvo uklanja bijele mrlje tako lako i efikasno.

Kako da sa obuće uklonite fleke od industrijske soli

Na vašim cipelama ostale su bijele fleke od industrijske soli koje posle nekoliko pranja ne možete da skinete? Ne očajavajte, imamo super brzo i lako rješenje koje će vašoj obući vratiti pravi sjaj!

Sniježni nanosi mogu umokriti vaša stopala, ali industrijska so koja se sipa po ulicama kako bi se led i mraz otopio može zauvijek da uništi vašu obuću. Od fleka koju so ostavlja naročito je ugrožena obuća u crnoj i braon boji, a fleke se jako teško i sporo skidaju, a nekad ostaju trajno na vašim cipelama.

Međutim, na Intenetu ljudi su tragali za rješenjem ovog problema i trik koji su pronašli bio je pravo pozitivno iznenađenje. Naime, jedna namirnica uništiće so na vašim cipelama, čizmama ili patikama, a to je čarobno alkoholno sirće koje svako ima u svom domu.

Potrebno je da alkoholno sirće pomiješate sa hladnom vodom i da pamučnom krpom ili vatom polako čistite fleke na cipelama. Sirće će razgraditi so i ukloniti fleke, a vaša obuća neće biti oštećena.

Pogledajte cijeli postupak jeftinog i efikasnog čišćenja, a rezultat će vas oduševiti!

 

 

lepaisrecna.rs

Save

Save

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.