Kako odabrati kvalitetan veš?

Pitate se po kojim kriterijumima je najbolje birati donji veš? Šta je ono što vašem tipu građe najviše odgovara i koji su to materijali koji će prijati vašoj koži? Da li ste procijenili šta je ono što Vama, lično, najbolje pristaje?

Kako odabrati kvalitetan veš?

Bilo da za sebe birate bokserice, brazilijane, slip ili klasične modele, tange, i tome slično, morate znati o čemu je potrebno voditi računa kada je u pitanju kupovina kvalitetnog veša.

Evo na šta sve morate obratiti pažnju ako ste se odlučili na kupovinu adekvatnog i odličnog donjeg veša za sebe.

#1 Provjereni proizvođači - najvažnija stavka kod odabira

Provjereno dobri proizvođači koji već godinama uspješno posluju i nude usluge kao što su prodaja ženskog veša, muškog veša, majica, pidžama i spavaćica, pokazali su se kao idealno rješenje ukoliko tražite vrhunski kvalitet.

Tržište je prezasićeno raznim proizvođačima i kompanijama koje izrađuju najrazličitije modele veša i zato je jako teško odabrati koji proizvođač je najbolji za sve ono što tražite. Najvažnija stvar pri odabiru dobrog donjeg veša jeste da je izrađen od najkvalitetnijih materijala  i da pruža maksimalnu udobnost.

Zato je odabir dobrog proizvođača od koga će se kupovati veš zlata vrijedan, jer je, prije svega, stekao ogromno povjerenje kod svih svojih kupaca, a samim tim i dugoročne klijente koji će mu se često vraćati.

#2 Kvalitetni materijali - od ključnog značaja za svakoga

S obzirom na to da je riječ o dijelovima odjeće koja pokriva intimne dijelove tijela, od ključnog je značaja provjeritiod kojih su sve materijala izrađeni dijelovi donjeg veša. Da li su vještački ili prirodni materijali?

Da li sadrže sintetiku koja iritira kožu?Da li je veš izrađen od 100 posto pamuka ili ima  i neki odrijeđen procjenat elastina u sebi koji je veoma važna komponenta za osjećaj udobnosti? Zapamtite da je najbolji izbor svakako pamuk jer se u praksi pokazao kao najpogodniji i najprijatniji za kožu.

Kada birate kvalitetan donji veš, obavezno obratite pažnju na sastav od koga je izrađen, naročito ako imate osjetljivu kožu, koja je podložna iritacijama, bubuljicama, alergijama ili nekim drugim neželjenim reakcijama na razne materijale.

Ne zaboravite da kvalitetne materijale najviše koriste provjereni, renomirani proizvođači veša kod kojih ćete sigurno pronaći sve ono što vam je neophodno, bez bojazni da ćete pogriješiti u svom odabiru.

#3 Udobnost na prvom mjestu - komfor nema cijenu

Odlični i kvalitetni materijali će doprineti da se osjećate udobno i prijatno, a komfor je svakako nešto što nema cijenu. Zato je važno da birate donji veš koji će vam savršeno odgovarati i koji vas neće irtirati pri svakom koraku.

 

Dobro vodite računa o veličini donjeg veša, kako biste odabrali pravi broj za vas i kako bi izbjegli neudoban, tijesan, iritirajuć, prevelik ili preširok veš koji vam nikako neće prijati i dobro stajati.

#4 Adekvatan model veša - u skladu sa tipom građe

Kada birate donji veš za sebe, nakon što pronađete odličnog proizvođača i materijale koji vašoj koži najviše odgovaraju, bitno je da odaberete adekvatan model veša koji je u skladu sa Vašim tipom građe.  

Bokserice su odlilčan izbor ukoliko tražite udobnost, međutim ovakav model neće stajati onima koji imaju kratke noge, već isključivo onima koji su atletske građe sa vitkim strukom i trupom. Ukoliko želite udoban veš, tu su klasični modeli gaćica, dok je za isticanje seksipila najbolji odabir tanga od kvalitetnog materijala.

Krupne osobe sa većim stomakom bi trebalo da odaberu duboki donji veš sa visokim strukom kako bi pokrili to područje i skrenuli pažnju sa njega. Vitki ljudi sa dugačkim nogama mogu da nose bokserice, tanga, brazilijana i slip modele, dok oni sa izraženim oblinama mogu da nose duboke modele sa visokim pojasom.

#5 Različiti modeli veša - za svaku posebnu priliku

Jedna veoma važna stavka kod odabira kvalitetnog veša jeste da birate različite modele za različite prilike. Za sport i trening birajte aktivni veš koji je pogodan za ovakve aktivnosti, za elegantne prilike birajte veš koji se ne ocrtava ispod odeće, za kućnu upotrebu tu su klasični modeli, i sl.

 

Ne zaboravite da je čistoća jako bitan faktor u održavanju veša koji će trajati dugi niz godina. Vodite računa o načinu pranja, shodno materijalima i trudite se da uvijek imate čiste komade koji će biti spremni za svaku posebnu priliku.

#6 Boja veša je važna - bijeli veš je najpogodniji

Da li ste se ikada zapitali zašto se bijeli veš najviše preporučuje? Postoje dva razloga. Prvi je jer je bijela boja jedina koja može da se opere na temperaturi od 90 stepeni koja je najpogodnija za efikasno i dubinsko pranje veša. Drugi je jer se bijeli veš uglavnom pravi od prirodnih materijala koji prijaju koži.

Iako je raznobojni veš prijatan za oko, on je često neuklopiv u raznu garderobu, nemoguće ga je prati na visokim temperaturama, a vrlo često se proizvodi od jeftinih materijala, kao što je sintetika i slično.

Odaberite donji veš po ličnom ukusu i osjećaju

Ukoliko ste se pobrinuli za dobrog proizvođača i kvalitetan materijal veša, najvažnije je da odaberete onaj model koji se Vama najviše dopada i koji Vam najviše prija.   Adekvatan je veš je onaj koji se pokazao najbolje na Vašoj koži i koji je izuzetno udoban za nošenje

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.