Pola kofera stvari za "za svaki slučaj"

Pola kofera stvari za "za svaki slučaj"

Ma sigurno se i vama desilo, dok se pakujete na odmor ili uopšte na put da kažete: “E, ovo ću za svaki slučaj uzeti, da mi ne zatreba, a ja nemam”, a onda tu rečenicu ponovili još nekoliko puta u toku pakovanja.

Istraživanje na jednom web sajtu za putničko osiguranje, pokazalo je da žene pakuju skoro dvostruko više stvari od onoga što im je stvarno potrebno. Rezultati ovog istraživanja su otkrili da je za sedmodnevno putovanje, ženi potrebno oko 34 stvari (odjeća, obuća, kozmetika), ali da ta ista žena pakuje i do 60 stvari “za svaki slučaj”, što znači da polovina sadržaja ženskog kofera ostane netaknuta.

U istraživanju je učestvovalo ukupno 2000 žena, od kojih je 72% priznalo da pakuje mnogo više nego što im je potrebno. Naravno očekivano, 62% je priznalo da muku muči da zatvori kofer kad završi sa pakovanjem.

Prosječna žena pakuje 19 majica ili bluza, a na odmoru obuče samo 10; onda, pakuje 16 donjih dijelova garderobe (pantalone, helanke, suknje, šorcevi), a iskoristi samo 8; nosi 9 modnih dodataka (šeširi, naočare), a koristi samo 4.

U ženskom koferu nećete nači samo odjevne predmete. 73% žena na ljetovanje, recimo, ne kreće bez losiona za sunčanje, 53% ne zatvara kofer bez šminke, 43% bez fena za kosu, a čak 41% bez pegle... ali ne za peglanje veša, nego za peglanje kose.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.