Evo šta zrele žene nikada ne rade u vezama

Evo šta zrele žene nikada ne rade u vezama

Kako bi ljubavna veza opstala potrebno je mnogo truda, tolerancije i mudrosti. Evo šta zrele žene nikada ne rade u vezama.

Mentalno snažne žene ne analiziraju značenje iza svake riječi ili postupka druge osobe. Trošiti energiju na takve stvari nema smisla, jer većina riječi nema nikakvo skriveno značenje.

Ne očekuju od partnera da ih upotpuni

Zrele žene prvo same sebe upotpune, a tek onda traže nekoga ko će im uljepšati život. Vrlo je važno da žena može i zna uživati u vlastitom društvu odnosno da ne očekuje od partnera da je ispuni i da joj da smisao već da ga sama u sebi pronađe.

Ne spominju prošlost

Ne vraćajte se u svakoj svađi u godinama unazad. Izbjegavajte nepotrebno spominjanje i uvlačenje prošlosti u svađu koja nema veze s tim.

Ne traže uzore u tuđim vezama

Zrele žene u potpunosti su posvećene sebi i svom partneru. Kopiranje ili fokusiranje na tuđe veze i odnose nema smisla, jer je svaka veza drugačija, čega su one i te kako svjesne.

Ne omalovažavaju partnera

Stalno prigovaranje partneru zbog nečeg vezanog za njegovu ličnost odraz je vlastite nezrelosti. Ako ga niste u stanju prihvatiti kao osobu sa svim njegovim vrlinama i manama, zašto uopšte ostajete s njim?

A ovo je stvar koju uvijek rade

One komuniciraju

Mentalno snažne žene komuniciraju s partnerom bez obzira na to jesu li odnosi dobri ili loši. One ne izbjegavaju razgovore koji se trebaju obaviti već na njih gledaju kao na prilike da poboljšaju vezu.

 

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.