Deda jaje i djevojčica jaje

Deda jaje i djevojčica jaje

Sa ovom tubom od potrošenog toalet papira možete jako obradovati svoju djecu.

Materijal

smeđa i bijela tvrdo kuvana jaja
tube od toalet papira 
kolaž papir  
ljepilo u stiku
makaze 


vuna
ukrasna traka
vata ili tuferi
flomasteri ili markeri

Kako se pravi?
1. Prvo ćemo napraviti konstrukciju za tijelo.Ono što vam treba za početak je tuba od toalet papira, kolaž papir, ljepilo u stiku i makaze. Prvo, odrežite tubu na željenu visinu, a zatim tu konstrukciju obmotajte sa pravougaonim parčetom kolaž papira i zalijepite. Sledeće je da izrežete papirne rukice, uši i ostale sitne dodatke (po vašoj želji).

2. Prelazimo na glavu, za koju će nam poslužiti jaje.. Za lice možete najjednostavnije da koristite flomastere. Nacrtate oči, nos, usta, pjegice (pustite mašti na volju) , za kosu kod djeda koristite vatu ili tufere i napravite mu  divlju frizuru i brkove. Kod djevojčice za kosu koristite vunu, tako što ćete od nje isplesti pletenice ili ako želite, neka joj kosa slobodno pada. Sve to je najbolje da sastavite duplom samoljepljivom trakom ili ljepilom, ako vam je lakše.

Posljednje i najvažnije: stavite jaja na tijela koja smo napravili od tuba toalet papira i tananana, dobili smo preslatke dekoracije za uskrs. Djeca će ih obožavati.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Palenta za gurmane

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.