Da li i vi bacate pare na ovu bespotrebnu kozmetiku?

Koliko puta ste u prodavnici kupili neki kozmetički proizvod jer ste se nadali da će brzo i efikasno riješiti neke probleme, kao recimo, preparat za uklanjanje celulita? Činjenica je da nam određeni proizvodi uopšte nisu potrebni, zato prestanite bespotrebno da bacate novac. 

Da li i vi bacate pare na ovu bespotrebnu kozmetiku?

Maskara s dve četkice

Ako ste željeli da isprobate maskaru sa dve četkica, od kojih jedna ima svjetliji dio, za duže i čvršće trepavice, nemojte uzalud bacati novac. Duplo nanošenje, prvo voska, a zatim maskare, većini žena na kraju ide na živce pa rijetko koriste tu drugu četkicu.

Posebne kreme za određene dijelove tela

Na različitim dijelovima tijela koža ima različitu debljinu, suvoću i osjetljivost, ali skupocjene kremice za vrat, ramena ili neki drugi dio tijela ne garantuju bolju njegu. Običan losion ili mlijeko za tijelo biće sasvim dovoljan za sve osim lice. Najvažnije od svega je da ga redovno koristite.

Tonik za lice

Tonik za lice korak je između čišćenja i nanošenja kreme, te bi trebalo dodatno da vam pomogne kod zatvaranja pora i čišćenja mitisera. No, tonik zapravo najčešće zateže kožu, te je ona i dalje suva, a veliki broj ljudi uopšte ni ne zna čemu tačno služi tonik za lice.

Anticelulit kreme

Bez obzira na to koliko će puta ljekari i stručnjaci naglasiti da anticelulit kreme i proizvodi neće pomoći kod problema s celulitom, razne kompanije će ih i dalje uspješno prodavati.

Maramice za upijanje masnoća s lica

Možda su ljepšeg oblika i pakovanja, ali maramice za upijanje viška masnoća s lica nisu ništa bolje od običnih maramica, koje su daleko povoljnije.

vesti-online.com

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.