Evo šta će se desiti ako ubacite aspirin u veš mašinu!

Možda vam zvuči malo vjerovatno, ali moguće je vratiti prvobitnu bjelinu vešu, i to vrlo lako. Sve što vam treba je običan aspirin!

Evo šta će se desiti ako ubacite aspirin u veš mašinu!

Rastvorite 5 tableta aspirina od 300 mg u 7-8 litara tople vode. Pokvasite stvari u ovom rastvoru i ostavite ih da odstoje u toj vodi preko noći. Važno je napomenuti da se ovaj postupak ne smije obavljati sa odjećom koja na etiketi ima napomenu da se ne smije ostavljati dugo u vodi (do not soak).

Možete prethodno da izdrobite tablete na sitne komadiće, tako će se brže rastvoriti i aktivnije djelovati.

Dodajte nekoliko tableta aspirina direktno u bubanj veš mašine, kod pranja bijelog veša. Ovo sredstvo vratiće prvobitnu bjelinu posivjelim stvarima.

Ako je prije samog pranja u veš mašini vaš veš bio prethodno potopljen u rastvor vode i aspirina, efekat će biti još jači!

Oni koji su probali ovaj trik kažu da djeluje bolje od svakog izbeljivača, jer ne oštećuje tkaninu, a pritom otklanja svu prljavštinu.

Pokušajte, bićete oduševljeni rezultatom!

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.