Evo od čega zavisi odabir idealnog rublja!

Oblici ženskih zadnjica dijele se u četiri različita tipa, a uz dobar odabir rublja svaki može izgledati privlačno. Prema istraživanjima, najpoželjniji je srcoliki oblik.

Evo od čega zavisi odabir idealnog rublja!

Svaka guza je lijepa i ima svoje čari - od onih manjih do onih velikih. Ipak, čini se da u estetskom pogledu i poželjnosti veličina ima manju ulogu nego sami oblik, piše Feel Roxy. Dok su stražnjice pripadnika muškog pola oblikom prilično slične, kod žena se razlikuje čak četiri različita tipa s obzirom na oblik:

1. V oblik

U ovom obliku građe tijela struk je manje širine od kukova koji se ističu. Zadnjica je zapravo veća na donjem dijelu leđa, a smanjuje se prema dolje te je veća od struka. Zbog toga zadnjica izgleda veće nego što zaista jeste, a dobar oblik gaćica za ovaj tip su brazilske gaćice koje će joj dati obliji utisak. Tange se ne preporučuju.

2. Kvadrat

Ovaj oblik zadnjice tipičan je za tzv. dječački tip građe, u kojem su guzovi jednake širine od struka do samog dna zadnjice. Zbog toga ovakva izgle zadnjicada ravno, a laskaju joj široki modeli pantalona i suknji koji se ne pripijaju uz nju već padaju, zbog čega izgleda oblije. Dobar odabir donjeg rublja su gaćice visokog struka sa tankim pojasom na bokovima, koji će ih naglasiti, kao i gaćice u obliku srca.

3. Okrugla

Ovaj tip je lako prepoznati iz prve - zadnjica djeluje okruglo, a masnoća je na njoj raspoređena ravnomjerno. Struk je uži od guze, ali nije pretjerano naglašen, a zadnjica je obično nešto veća od prosječne. Dobar odabir odjeće za ovaj tip su pripijene pantalone niskog ili srednjeg struka, kao i majice čiji rub ima V kroj, koji će suziti struk. Ova zadnjica će lijepo izgledati u tangama.

4. Srcolika

Ujedno i najpoželjnija guza, zadnjica srcolikog oblika prepoznatljiva je po uskom struku i guzovima koji se šire prema nogama. Bokovi su takođe izraženi, kao i bedra. Savjetuje se odjeća višeg struka koja je pripijena uz samu zadnjicu, no krojem nešto šira na bedrima, odnosno da pada ravno. Na ovom tipu guze svaki oblik gaćica dobro pristaje, ali kako je stražnjica dosta istaknuta, najbolje je odabrati donje rublje bez istaknutih šavova - kako se oni ne bi nazirali kroz odjeću.

 

24sata.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.