Nije uvijek sve onako kao što izgleda

Nije uvijek sve onako kao što izgleda

U čekaonici jednog veliko aerodroma sjedjela je djevojka i obzirom da je trebala dugo čekati, odlučila je da kupi knjigu da joj vrijeme prodje brže.

Kupujući knjigu, uzme i kesicu čipsa i sjedne u čekaonicu. Pored nje je bila stolica sa čipsom, a sa druge strane je sjedio jedan gospodin koji je čitao novine.

Kad god je ona uzela čips iz kesice, uzeo je i on. Bila je šokirana, ali nije rekla ništa.

Nastavila je sa čitanjem knjige, a u sebi je mislila: „Pogledaj, molim te, kakva drskost. Da bar imam malo više hrabrosti, pa da mu sve saspem u lice“.  I dalje, svaki put kad bi ona uzela čips iz kesice, uzimao je i gospodin koji je sjedio pored, ne gledajući je uopšte.

Nastavili su oni tako sve dok nije ostalo poslednje parče čipsa u kesici. Djevojka pomisli šta li će sada biti? Čovjek uze to zadnje parče i podijeli ga na pola.

Ona šokirana takvom drskošću, pokupi svoje stvari, uzme knjigu i ode u drugu čekaonicu, te nadje mjesto gdje nikoga nije bilo pored nje. Kada se malo pribrala i smirila bijes, otvorila je torbu da uzme knjigu i ponovo se šokirala. U torbi je našla kesicu čipsa, neotvorenu.

Postidjela se kao najveći lopov kada je shvatila da je čips isti kao njen, bio od gospodina koji je sjedio pored nje, a koji je bez šokiranja, nervoze i prepotentnosti svoje poslednje parče čipsa podijelio s njom, sasvim suprotno od nje kojoj je tako jako bio povrijedjen ponos.

Koliko puta smo u svom životu jeli tudji čips, a da toga nismo bili ni svjesni i možda nikada nećemo ni saznati?

Prije nego što donesete brzoplet zaključak i prije nego što počnete da mislite loše, dobro pogledajte detalje. Vrlo često situacija nije onakva kao što izgleda na prvi pogled.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.