Insta modna inspiracija No1

Kada pročitate naslov "Modna inspiracija" prva asocijacija su vam poznate dame, modne ikone, muzičke i filmske dive koje i u opisu posla imaju zadatak da postavljaju trendove. Naša nova rubrika je malo drugačija...

Insta modna inspiracija No1

Želja nam je da jedne drugima budemo inspiracija. Da, da...mi, dame sa ovih prostora, i te kako imamo stila. Ova rubrika će to i pokazati.

Dame koje nas prate na Instagramu znaju da često repostujemo objave koje nas inspirišu, a prošle sedmice smo pokrenuli novu repost rubriku: #zsjstil.

Repostovali smo ukupno 13 fotografija dama čije modne fotografije su nam se posebno dopale, a ovdje vam predstavljamo TOP5 repostovanih objava, odnosno 5 fotografija koje imaju najviše lajkova na @zenasamja profilu.

1. Bojana u dnevnom "casual" izdanju.

 2. Jelena u lepršavoj ljetnjoj kombinaciji.

 

A post shared by Žena Sam Ja (@zenasamja) on Aug 6, 2017 at 5:24am PDT

 3. Jovana i njena sestra u divno uklopljenim izdanjima.

 4. Tijana, Fashion Dreamer ponosno nosi svoju kreaciju.

 5. Kristina u divnoj haljinici, savršenoj za popodnevnu kafu sa drugaricama.

Zahvaljujemo divnim damama na modnoj inspiraciji, a vas pozivamo da pogledate i ostale repostovane modne objave kao i objave dama koje su koristile #zsjstil haštag na svojim profilima.

Inspirišimo jedne druge, uživajmo u ljepoti življenja. Wink

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.